Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gvozd

Trojicu mladića sumnjiče za 13 provala

Zagreb: Kazneni sud u Selskoj ulici
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/3
16.06.2020.
u 14:10

Ukupna materijala šteta počinjena u mjesec dana iznosi 13.000 kuna

Policijski službenici Policijske postaje Gvozd dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom mladića koje se sumnjiči da su na području Gvozda od ožujka do travnja ove godine, počinili ukupno 13 kaznenih djela teških krađa provaljivanjem u kuće.

Krali su pri tome peći na drva, hladnjake, plinske boce i drugo, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima iznosi oko 13.000 kuna. Zbog ovih teških krađa osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentara 1

BA
Barbasmora
14:42 16.06.2020.

Nadam se da se naši cro migranti na zapadu bolje pronašanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije