Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Otac u očaju: 'Da mi je bar jedan sin ostao živ.' Tri člana obitelji poginula su u teškoj nesreći kod Okučana

U prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Okučana smrtno stradale tri osobe
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
27.10.2021.
u 10:11

Sudac istrage u nedjelju je proveo prvo ispitivanje počinitelja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu

U tragičnoj nesreći na A3 kod Okučana prošlog petka poginulo je troje članova obitelji iz Srbije. Lokalni mediji pišu kako je riječ o Dušku (35), njegovu bratu Damiru (38) i njihovoj majci Radmili Perić (54). 

Nesreća se dogodila oko 15 sati kod Okučana, kad je na automobil obitelji Perić naletio kamion hrvatskih registracija. Zbog siline udarca sve troje poginulo je na mjestu. Uvjeti na cesti nisu bili idealni jer je cijeli dan padala kiša, a alkotest je pokazao da vozač Armin B. (25) nije bio pod utjecajem alkohola. Međutim, poslan je u bolnicu na dodatnu kontrolu. 

– Danima smo već u šoku – ispričala je Vanja, šogorica preminulog 35-godišnjaka i dodala: – Moja sestra Ivana i njen svekar zanijemjeli su od bola. Ne znamo kako će izdržati pogreb. Čekamo da nam dopreme njihova tijela.

Ona je ispričala za Kurir da su dvojica braće i njihova majka krenuli u Bosnu kako bi obišli kuću Radmiline majke koja je preminula prije manje od godinu dana. 

– Njezina želja je bila da je ostavi svojim unucima – kazala je šogorica, navodeći kako Duško i Ivana nisu imali djecu, dok se Damir nije oženio. 

Navodi kako je njihov otac Čedomir neutješan i da izgovara po cijele dane: – Da mi je bar jedan sin ostao živ!

U prometnoj nesreći na autocesti A3 kod Okučana smrtno stradale tri osobe
1/8

Podsjećamo, vozač kamiona upravljao je teretnim automobilom s priključnim vozilom i kretao se krakom prometnog čvora Okučani iz smjera juga u smjeru sjevera. Istim krakom ceste iz smjera zapada u smjeru juga kretao se osobni automobil srpskih registracija kojima je upravljao 38-godišnji Damir Perić. 

"Na dijelu ceste kod zavoja ulijevo, 25-godišnji vozač nije prilagodio brzinu kretanja skupa vozila osobinama i stanju na cesti zbog čega je vozilom prešao na prometni trak za kretanje vozila iz suprotnog smjera te je došlo do udara teretnog automobila u osobni automobil", priopćila je tada policija o nesreći.

Sudac istrage u nedjelju je proveo prvo ispitivanje počinitelja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, a potom mu je rješenjem odredio istražni zatvor u trajanju od mjesec dana. Istog dana, okrivljenik je predan u zatvor u Požegi.

Komentara 5

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
10:44 27.10.2021.

mogu samo zamisliti (ili ne mogu ni to) kako se sada mora osjećati ovaj nesretni čovjek.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:36 27.10.2021.

To je ubojstvo.

DU
Deleted user
11:21 27.10.2021.

da mu je bar jedan sin ostao živ???? a da su bar svi ostali živi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije