Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOPORABA DROGE

U kući držao pet kilograma amfetamina i kilogram konoplje

Šibenik: Predstavljeni rezultati istraživanja neovlaštene proizvodnje i prometa drogama
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.10.2021.
u 08:43

Nakon što je ispitan, doveden je pred sutkinju istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici koja mu je odredila istražni zatvor  zbog opasnosti od ponavljanja djela.

 Muškarac (36) sumnjiči se za zloporabu droge zbog čega je ispitan na ODO Velika Gorica te je protiv njega doneseno rješenje o provođenju istrage.

Sumnjiči ga se da je radi daljnje preprodaje nabavljao veće količine amfetamina i konoplje koju je potom vagao i skrivao u svojoj kući u Velikoj Gorici. Tako se sumnja da je 20. listopada 2021. u nekoliko navrata prodao 4,3 grama konoplje i 1,9 grama amfetamina, kao i da je u svojoj kući držao ukupno 1,1 kilogram konoplje i  pet kilograma amfetamina.

Nakon što je ispitan, doveden je pred sutkinju istrage Županijskog suda u Velikoj Gorici koja mu je odredila istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije