Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVLJEN ZA VIŠE DJELA

Seksualno zlostavljao blisku osobu, bio nasilan prema članu obitelji...

Ilustracija zlostavljanja žene
Davor Puklavec/PIXSELL
27.10.2021.
u 08:35

Nakon što je ispitan doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu, a tužiteljstvo za njega traži istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Zbog dva teška djela protiv spolne slobode, nasilja u obitelji i zloporabe djetetovih prava osumnjičen je 30-godišnjak koji je ispitan na ŽDO Karlovac.

Sumnjiči ga se da je između  16. i 20. listopada 2021. na području Karlovačke županije počinio dva teška  djela protiv spolne slobode, a žrtva je bila njemu bliska osoba.

Sumnjiči ga se i da je  od kolovoza 2020. do 20. listopada 2021. bio nasilan prema članu obitelji te je time povrijedio i prava djeteta. Nakon što je ispitan doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Karlovcu, a tužiteljstvo za njega traži istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

VIDEO: Predsjednik Zoran Milanović o ministru Mariju Banožiću

Komentara 1

DO
domagoj1492
08:57 27.10.2021.

Ovo je onaj zakon gdje te baba strpa u zatvor bezveze. Posvade se oko nečega, ovaj uzme dijete dan dulje, a baba zove policiju. Ima dosta takvih slučajeva već.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije