Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Što će Milanović s pozdravom 'Za dom spremni'? Ako riješi HOS, otvara mu se put za novi mandat

Okučani: Predsjednik Milanović položio vijenac povodom 26. obljetnice VRO "Bljesak"
Ivica Galovic/PIXSELL
27.10.2021. u 10:30

Milanović mora što prije naći načina da razluči pogrešne simbole od “malo dobrih ljudi” koji se su, nesporno, borili i u odorama HOS-a, i tako pridonese demontaži mita o “modernim ustašama” koji nepošteno prati HOS-ovce. Uspije li u tome, put prema drugom mandatu široko mu je otvoren. Jer, putem je spoznao da se o tome i branitelje nešto pita.

Komentara 51

SP
Spezzi
11:26 27.10.2021.

Kada se makne ZDS onda će Hrvatska i službeno biti gubitnik u Domovinskom ratu. Sada je samo neslužbeno izgubila rat, jer su nekadašnji protivnici na vlasti, a hrvatski branitelji i generali u mišijoj rupi ili po zatvorima.

Avatar javorko
javorko
11:01 27.10.2021.

proziran ko najlon vrecica 2011 je poslao policiju na branitelje..jadno

KU
Kultura
14:43 27.10.2021.

Ako je Zoran Milanovic najpopularniji politicar u zemlji onda porucujem braniteljima zalud smo se borili, ginuli, zemlju oslobadjali....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije