Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AKO NEŠTO PONESTANE

Trgovački lanci objavili radno vrijeme svojih poslovnica za Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Gužve ispred trgovina
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/3
10.04.2020.
u 08:31

Trgovine Konzuma, Lidla i Prehrane ranije su obavijestile javnost kako će njihove poslovnice biti zatvorene na sam Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak.

Nacionalni stožer civilne zaštite donio je odluku o promjeni radnog vremena zbog očekivane pojačane potrebe odlaska u dućan uoči Uskrsa. Stoga će trgovine iznimno raditi dulje i to od 7 do 20 sati u četvrtak, petak i subotu. 

Na Uskrs (12. travnja) i Uskrsni ponedjeljak (13. travnja) većina trgovačkih lanaca u Hrvatskoj će raditi skraćeno ili biti zatvoreni. 

Trgovine Konzuma, Lidla i Prehrane ranije su obavijestile javnost kako će njihove poslovnice biti zatvorene na sam Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak. Istu odluku donijela je i uprava trgovačkog lanca Pevec, što znači da ni centri Peveca neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak.

Na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak neće raditi prodavaonice Tommyja ni KTC. Trgovački centar Westgate također neće biti otvoren na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, baš kao ni Centar Supernova Zagreb – Buzin. 

Podržavate li produljenje radnog vremena trgovina i otvaranje tržnica?

Skraćeno radno vrijeme

Trgovine Kauflanda bit će zatvorene na Uskrs, a na Uskrsni ponedjeljak radit će od 8 do 17 sati. Na Uskrsni ponedjeljak skraćeno će raditi i trgovine Plodina i to do 17 sati, dok će biti zatvorene na Uskrs. 

Na Uskrs neće raditi Arena Centar, a na Uskrsni ponedjeljak radit će trgovine koje imaju pravo poslovati sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite. 

Trgovački centri City Center One East i City Centar One West u Zagrebu te City Center One u Splitu na Uskrs će biti zatvoreni, a na Uskrsni ponedjeljak centri će raditi od 8 do 14 sati. 

Müller će raditi od 8 do 14 sati na Uskrsni ponedjeljak, dok će na Uskrs poslovnice biti zatvorene.

Garden Mall i Supernova Karlovac radit će samo u ponedjeljak od 8 do 17 sati. Supernova u Zadru, Supernova Colosseum u Slavonskom Brodu, Supernova Šibenik, Supernova Sisak West & East bit će zatvorene i na Uskrs i na Uskrsni ponedjeljak, osim trgovina koje su najavile da će raditi skraćeno na Uskrsni ponedjeljak kao što su Interspar i Müller. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

RO
RogaBabaroga
09:41 10.04.2020.

zatvoriti sve do utorka! cemu trebaju ducani raditi! kupilo se tolko germe i brasna i tosta i dvopeka! kome treba nek si kruh sam pece!!!!

CR
CroAx
08:56 10.04.2020.

Danas na Veliki petak tugujemo, ali i slavimo jedan praznik, znate koji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije