Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Karamarko u Karlovcu:

'Vlada je jako principijelna kada im odluke traju 24 sata'

tomislav karamarko
Foto: Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
1/4
09.04.2015.
u 22:08

Uvijek kada mi interveniramo oni mijenjaju odluke, jer, sjećate se, nisu bili niti za Pelješki most, htjeli su uvesti porez na nekretnine, sve dok mi nismo reagirali, kaže Karamarko

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, koji je u Karlovac stigao večeras na proslavu 25. rođendana stranka, komentirao je najnoviju odluku ministra Ranka Ostojića o novim registarskim tablicama koje će ipak imati, odnosno zadržati hrvatski grb. Najprije je rekao kako uopće ne zna koja je najnovija odluka resornog ministra.

– Uopće ne znam u čemu je štos. No, Vlada je jako principijelna kada im odluke traju 24 sata. Uvijek kada mi interveniramo oni mijenjaju odluke, jer, sjećate se, nisu bili niti za Pelješki most, htjeli su uvesti porez na nekretnine, sve dok mi nismo reagirali. No,sve bi to bilo periferno da oni rješavaju najvažniji problem, a to je razvoj gospodarstva. Pitanja izgleda zastava, grbova, bili bi sporedni kada oni ne bi zadirali u naše - kazao je Karamarko.

Komentirao je i odluku Vlade da ne usvaja nacrt ustavnog zakon o braniteljima.

– To je kontinuitet ignoriranja problema i branitelja, nastavak  ružnog odnosa prema onima koji su obranili Hrvatsku. Oni nemaju senzibilitet za vlastitu domovinu, nisu svjesni što se ovdje  događalo 1990.-ih,stjecali su iskustva u Bruxsellesu, Munchenu. Ne shvaćaju šta se događa u Hrvatskoj. Ražalostilo me kada sam vidio da Vlada ide do kraja u tvrdokornom i neinteligentnom stavu prema braniteljskoj populaciji - kazao je Karamarko.

Kazna zbog koje će nogometna reprezentacija igrati pred praznim tribinama u Splitu, prvog je čovjeka HDZ-a ražalostila.

– Žao mi je što je došlo do kazne, a utakmica je trebala biti odigrana pred prekrasnim ambijentom, pred navijačima, a sada ovaj hladni tuš. No, to treba prebroditi, jer koliko čujem utakmica s Bugarskom igrat će se u Splitu, pa moramo to dočekati - dodao je T. Karamarko.
Djelovanje HDZ-a u Karlovcu i Karlovačkoj županiji ocijenio je iznimnim, jer je HDZ u županiji čitavo vrijeme na vlasti, a stranka je dala i velik doprinos pobjedi Kolinde Grabar Kitarović na izborima za predsjednika Hrvatske.

Okupljenim stranačkim kolegama u prepunom pastoralnom centru Svetog Josipa na Dubovcu, Karamarko je poručio da budu jedinstveni, ustrajni, da imaju ljubav za domovinu, te da zajedno dobe borbu za bolji život u Hrvatskoj i nova radna mjesta.

>> Karamarko o tablicama: Vlada rastače sve što je nacionalno

Komentara 53

HO
Hodajucalaz
23:25 09.04.2015.

Opet aktivisti iz "inostranstva" brinu o Hrvatdkoj. Hrvatska ce dolaskom Karamarka za predsjednika Hrvatske vlade udkoro brinuti o vana. Ukida aboliciju i povratak u Hrvatsku slijedi. Za zlocine treba odgovarati.

HO
Hodajucalaz
23:26 09.04.2015.

Neprijatelji Hrvatdke ne spavaju ne znam koji su opasnoji za Hrvate ovi unutra ili iz "inistranstva".

DR
drugPlenky
22:52 09.04.2015.

Kukuriku ministri već slušaju Tomislava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije