Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

VIDEO Tijekom noći gorjeli automobili u Rijeci, policija: 'Isključen je tehnički kvar'

Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/6
Autori: Vecernji.hr, hina
09.06.2023.
u 15:58

Ozlijeđenih osoba nije bilo, jedno je vozilo posve izgorjelo, dok su dva vozila oštećena

Jedno vozilo je posve izgorjelo, a dva su oštećena u požaru koji se dogodio noćas na području Mlake u Rijeci, izvijestili su u petak iz Policijske uprave primorsko-goranske. Policijski službenici su dojavu o požaru vozila na području Mlake u Rijeci zaprimili oko ponoći, a nakon dolaska na mjesto događaja ondje su zatekli vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe Rijeka, koji su ga gasili.

Ozlijeđenih osoba nije bilo, jedno je vozilo posve izgorjelo, dok su dva vozila oštećena. Policija se i naknadno oglasila o požaru vozila, dodajući kako je ''isključen tehnički kvar vozila'', što znači da je požar najvjerojatnije bio podmetnut. 

''Jedno od  vozila je gotovo u potpunosti izgorjelo, dok su uslijed širenja požara na dva vozila parkirana u blizini nastala oštećenja. Požarom je oštećeno troje hrvatskih državljana, a sveukupna materijalna šteta bit će utvrđena naknadno. 'Kriminalističko istraživanje se nastavlja'', izvijestila je policija.

VEZANI ČLANCI:

>> GALERIJA: Požar vozila u Rijeci, policija: Isključen je tehnički kvar

1/7

Komentara 1

LU
Lukeruk
16:42 09.06.2023.

Livajina osveta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije