Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Mladić (23) benzinom polio Centar za djecu i obitelj u Međimurju pa ga zapalio. Mještani ga ugasili

Vatrogasna vozila i oprema DVD-a Vodice
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
06.06.2023.
u 18:27

Policija je ranije izvijestila da je Centar u vrijeme podmetanja bio prazan i zatvoren te kako su oštećeni prozor, rolete i okolna fasada

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je podiglo pred Općinskim sudom optužnicu protiv 23-godišnjaka zbog počinjenog kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom. Tereti se da je 1. travnja 2023. u Podturnu prolio benzin po prozoru objekta jedne humanitarne organizacije, zapalio ga otvorenim plamenom i izazvao požar u kojem je nastala šteta od oko 2200 eura.

Širenje požara spriječili su mještani pravovremenom reakcijom i ugasili požar. Radi se o Centru za djecu i obitelj. Okrivljenik se nalazi u istražnom zatvoru, koji mu je vijeće Općinskog suda u Čakovcu ma prijedlog državnog odvjetništva produljilo zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela

VEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Kaos u Kutini i okolici: Poplavile prometnice, podrumi i škole, voda dizala asfalt

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije