Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izaći će na izbore

Thompson uzvratio Škori i poručio: Zaustavimo komuniste u pohodu na Pantovčak

Marko Perković Thompson
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
02.01.2020.
u 16:15

Svojim fanovima također je poručio da ne nasjedaju na nagovaranja onih koji pozivaju da ponište glasački listić

Izgleda da se 'Facebook prepirka' između Marka Perkovića Thompsona i Miroslava Škore bliži svome kraju. Naime, popularni pjevač na svome je profilu objavio da će na izbore sigurno izaći i to iz razloga što 'neizlaskom na izbore ostavljate veću mogućnost komunistima da pobjede'.

Svojim fanovima također je poručio da ne nasjedaju na nagovaranja onih koji pozivaju da ponište glasački listić.

- Na to vas mogu nagovarati samo oni kojima je ego i privatni interes važniji od interesa Hrvatske, jer svaki nevažeći listić daje veliku šansu komunistima da ponovno dođu na Pantovčak - objasnio je Thompson.

Na kraju objave po treći put spomenuo je komuniste.

- Izađimo na izbore i tako zajedno zaustavimo komuniste u njihovom pohodu na Pantovčak koji bi im poslužio kao startna pozicija za nastavak kriminalizacije Domovinskog rata i svih vrijednosti do kojih mi držimo - zaključio je Thompson.

Komentara 266

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
16:41 02.01.2020.

Naravno da je odabrao KGK. Sada će biti fora čitati komentare mojih Škoroševaca kako su sdp/hdz isti, kao da mi to ne znamo. I kako Škoro kojega sam i sam birao nije uslugu Milančetu napravio kada je desne birače pozvao na poništenje listića. Milančeta će valjda zaustaviti lijevi birači, svašta. Vjerojatno smo ja i Thompson Jude što idemo potiv Bahatog, a oni će vjerojatno satisfakciju tražiti u broju nevažećih listića. Zaboli Milančeta dobro će se nasmijati.

PO
Porta
16:31 02.01.2020.

Za Milanovića niti jedan Hrvat neće glasovati .Niti jedan Krščanin mu glasa neće dati. Samo oni koji vjeruju u bajke o velikom prasku i sedam kozlića.

AM
Amen
16:47 02.01.2020.

Milanović bi izbacio vjeronauk i uveo umjesto njega metloboj i vračanje.Ja ne želim crnu magiju u školi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije