Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Harry je šakal'

Terorist napao princa: Harry je pijan došao ubijati nevine ljude

Princ Harry (1)
Reuters/Pixsell
02.01.2013.
u 11:31

– No, ne razumije jednostavnu činjenicu da nije lako loviti afganistanske lavove i orlove. Šakali ne mogu nauditi lavovima – rekao je Gulbuddin Hekmatyar

Jedan od najtraženijih terorista s američke liste, Gulbuddin Hekmatyar kazao je da je britanski princ Harry "šakal" koji je u Afganistan "pijan" došao ubijati nevine ljude, piše Daily Mail.

Terorist, koji je nekada bio premijer Afganistana, rekao je da su Harryja hvatali talibani tijekom jednog napada na bazu te je bio prisiljen "pronaći rupu u koju će se sakriti". Harry je trenutačno na četveromjesečnom boravku u Afganistanu, gdje služi već drugi put.

– Britanski princ stigao je u Afganistan ubijati nevine Afganistance dok je pijan. Besramno želi ubijati mudžahedine raketama iz svoga helikoptera – rekao je Hekmatyar. – No, ne razumije jednostavnu činjenicu da nije lako loviti afganistanske lavove i orlove. Šakali ne mogu nauditi lavovima – rekao je terorist.

>>Britanci likuju: Naš heroj princ Harry ubio vođu talibana

Komentara 6

XA
xaron
18:59 02.01.2013.

Bravo Harry. Samo nastavi tako.

AU
autoritet
23:07 02.01.2013.

Britanac zaista nema što tražiti u Afganistanu, zar ne? I naša vojska treba doma.

BK
bez.komentara
17:26 02.01.2013.

Jakog vojnika,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije