Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka u Zagrebu

Taksist opljačkan usred dana: 'Stavio mi je pištolj na glavu i rekao: 'Daj pare!''

Cammeo
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
01.03.2018.
u 08:34

Taksi je naposljetku pronađen oko 22 sata u Dugavama

Taksista Cammea (25) prije tjedan dana u Zagrebu je opljačkao nepoznati muškarac, a ukradeni taksi pronađen je isti dan.

Mladi L. M. počeo je smjenu u 6 sati u Folnegovićem naselju u Zagrebu, a oko 13 sati u auto mu je, iza njega desno, sjeo muškarac star 30-ak godina, pišu 24 sata.

– Imao je šal i kapu, a s obzirom na to da je bilo hladno, nisam ništa sumnjao. Rekao je da idemo za Mičevec. U vožnji nismo razgovarali. Na Sajmišnoj cesti rekao je da produžim ravno na makadam do prve kuće. Nisam znao ima li tamo kuća, a kako je snijeg bio ugažen, krenuo sam. No nakon 100 metara čuo sam repetiranje pištolja. Stavio mi je pištolj na glavu i rekao: ''Stani ovdje! Daj pare!'' – govori taksist. Poslušao ga je te stavio novčanik na sjedalo, misleći, kaže, "Samo da ne puca". Pljačkaš je nakon toga sjeo u auto i odjurio. 

Taksist je nazvao policiju i kolege, no GPS signal je nestao. Taksi je naposljetku pronađen oko 22 sata u Dugavama nakon što je jedan građanin javio Cammeu, a blizu mjesta razbojstva pronađen je i novčanik.

Zagreb: pljačka pošte u Basaričekovoj:

Cammeo
1/8

Komentara 4

LI
lipnjak
09:59 01.03.2018.

To je veliki igrac na iglicama.

DU
Deleted user
00:01 03.03.2018.

Bero???

MN
Mamuti na plaži
15:36 03.03.2018.

L.Modrić možda?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije