Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Svećenik otpušten jer je potrošio 17.000 eura na seksifon i prostitutke

tol
web
VL
Autor
Hrvoje Dečak
23.02.2010.
u 18:33

U veljači je javno na misi priznao da je uzeo novac koji je pripadao mjesnim vjerskim udrugama i obećao da će ispraviti učinjeno. Vjeruje se da je svećenik novac potrošio na "erotske aktivnosti", rekli su dužnosnici.

Svećenik iz Španjolske, star 27 godina, otpušten je iz službe jer je potrošio 17.000 eura na erotske telefonske linije, seksi internetske stranice, ali i prostitutke, objavili su dužnosnici Crkve i gradskih vlasti Toleda. Svećenik je bio odgovoran za dva sela blizu toga grada gotovo godinu dana.

U veljači je javno na misi priznao da je uzeo novac koji je pripadao mjesnim vjerskim udrugama i obećao da će ispraviti učinjeno.

Vjeruje se da je svećenik novac potrošio na "erotske aktivnosti", rekli su dužnosnici.

Nadbiskupski ured u Toledu i dalje istražuje slučaj.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar sebastian
sebastian
08:15 03.03.2010.

Cudo jedno,kako ga moze crkva izbaciti iz crkve, kad ga je bog zaposlio, pa samo moze bog da ga izbaci !!!???

SI
sifoklop
18:12 24.02.2010.

Ukinite ljudima celibat i sve bu OK?

JA
japa
11:10 27.02.2010.

Čudno kako nikad ovakve stvari ne komentiraju popovi koji inaće komentiraju granična pitanja, telefoniranje u autu, pravo glasovanja BiH Hrvata itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije