Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rasprodaja

Sva imovina šibenske tvrtke Revija 24. travnja na prvoj javnoj dražbi

'za dalmaciju......16.11.2005......sibenik.... revija.......sud.........stecajni....upravitelj snimio hrvoje jelavic'
'hrvoje jelavic'
06.04.2010.
u 09:00

Zemljište, 26.000 metara četvornih u Bilicama i oko tri i pol tisuće metara četvornih upravne zgrade, pogona, skladišta, procijenjeno je na 28 milijuna kuna.

Agonija nekadašnjeg konfekcijskog poduzeća Revija i dalje se nastavlja, a nada krojačica da će nakon deset godina dobiti devet zarađenih, nikad isplaćenih plaća, polako se gubi. Naime, Ivan Rude, stečajni upravitelj, za 23. travnja zakazao je prvu javnu dražbu na kojoj će se prodavati sva imovina tog nekad uspješnog poduzeća. Zemljište, 26.000 metara četvornih u Bilicama i oko tri i pol tisuće metara četvornih upravne zgrade, pogona, skladišta, procijenjeno je na 28 milijuna kuna.

– Revija je mogla biti spašena. Zašto država nije prihvatila ponudu čakovečkog Betexa, nije poznato – kazao je Rude.

Ministarstvo financija od Revije potražuje 66 milijuna kuna i prvi su na redu za isplatu nakon prodaje.

Ključne riječi

Komentara 1

BO
boki2105
12:50 06.04.2010.

jadni ljudi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije