Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Danas nas čeka smak svijeta? 'Udarit će nas planet Nibiru'

Iako su već dva puta pogriješili oko datuma kraja svijeta, teoretičari zavjera tvrde kako sutra možemo očekivati apokalipsu
19. studenoga 2017. u 00:02 77 komentara 50311 prikaza
Nibiru
Foto: Shutterstock

Teoretičari zavjera uvjereni su kako će Planet X poznat i kao Nibiru u nedjelju udariti u zemlju što će uzrokovati apokaliptične potrese diljem svijeta.

Jeste li spremni? Koliko puta su nas već plašili sa smakom svijeta, a evo što smo dosad sve preživjeli!

Učinci se već osjećaju s obzirom na brojne potrese koji su pogodili zemlju posljednjih mjeseci, ali i zbog pojave misterioznih bljeskova uslijed potresa koji se teško objašnjavaju, a viđeni su u rujnu nakon razornog potresa u Meksiku.

Portal Planet X News tvrdo kako Planet X već utječe na Zemlju što se vidi kroz erupcije vulkana, potrese i jake oluje koje su pogodile svijet.

– Planet X definitivno ometa Sunce i utječe na zemljine oceane, tektonske ploče i elektromagnetsko polje – pišu oni.

Tvrde i kako 'svjetska elita' zna sve o približavanja planeta Nibirua te da su se pripremili na udar.

– Elita ima svoje podzemne baze spremne u SAD-u na jugozapadu. Kina je također izgradila svoje, kao i Rusija. Jedino Rusi imaju jednu bazu za svakog građanina Moskve – tvrde teoretičari zavjera.

No, NASA tvrdi kako planet Nibiru ne postoji.

– Već su dva puta ove godine odgađali udarac tog planeta. Prvo su najavljivali apokalipsu za 23. rujna, pa su je pomaknuli na 21. listopada, a sada tvrde da će biti 19. studenoga. Iskreno, da je Nibiru stvaran, a definitivno nije, zvuči kao da je zapravo riječ o ogromnoj pahuljici – kaže David Morrison, astronom iz NASA-e.

Nibiru
1 / 8
svemir
Zemlja Planet X Tajanstveni planet donosi smak svijeta: 'Sve će krenuti 15. listopada' Nibiru POVRATAK MAJANSKOG PROROČANSTVA 'Smak svijeta je blizu. Krajem 2017. misteriozni planet pretvorit će Zemlju u prah?!' Svemir Deset puta veći od Zemlje Misteriozni 'Planet X' uzrokovat će apokalipsu Zemlje već ovaj mjesec?
ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar navijač
  navijač:

  Meni se više realnijim čini skori smak Večernjaka.

 • dopizdilomi:

  Molim uvažene "novinare" takve vijesti da javljaju bar mjesec dana prije kako ne bih platio račune.

 • t111:

  A kud bas u nedjelju, daj u ponedjeljak, da ne moram na posao