Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 16 godina

Suprug Jasmine Jovev dobio otkaz na HRT-u

Jasmina Jovev
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
13.06.2014.
u 14:17

– Moj suprug je 16 godina, za plaću nižu od prosjeka, radio kao tehničar na HRT-u. Sada dobiva „poslovno uvjetovani otkaz“ zbog organizacijskih razloga! – kaže Jovev

– Jutros mi je kava bila prilično gorka jer sam je pila otvarajući poštu. Nisam dobila, kako sam se potajno nadala, sudsku odluku o povratku na posao – već Odluku glavnog ravnatelja HRT-a o redovitom otkazu za svoga supruga, napisala je na Facebooku danas Jasmina Jovev koja je javno razotkrila malverzacije sisačko-moslavačke županice Marine Lovrić Merzel. Dva tjedna nakon što je u javnosti iznijela optužbe, dobila je otkaz, a sada je ista sudbina snašla i njenog supruga zaposlenog u dopisništvu HRT-a iz Siska.

– Moj suprug je 16 godina, za plaću nižu od prosjeka, radio kao tehničar na HRT-u. Sada dobiva „poslovno uvjetovani otkaz“ zbog organizacijskih razloga! Moram priznati da sam na trenutak pomislila kako ovaj otkaz, koji našu obitelj ostavlja bez prihoda, ima veze s mojim istupom i prokazivanjem korupcije u vladajućoj stranci. Pomislila sam da se tako možda nastavlja progon onih koji ne pristaju poslušno sagnuti glavu......ma dajte molim vas. Ipak mi živimo u demokraciji, okruženi pravdom i stručnošću, bez nepotizma i skrivenih motiva. Vjerojatno je za sve kriv petak, 13. Ipak, vjerujem da je noć najtamnija prije svitanja. Morala sam ovo podijeliti s vama i još jednom zahvaliti na svakoj podršci koju i dalje u vama imam, napisala je Jovev na svome Facebook-profilu.

Jasmina Jovev nije za novinare htjela davati komentare na otkaz njenog supruga Vedrana, dok je on poručio kako je još uvijek na otkaznom roku.

- Po pravilniku kuće u kojoj još uvijek radim ne smijem ništa iznositi u javnost - zaključio je Vedran Jovev.

S HRT-a poručuju kako je riječ o poslovno uvjetovanome otkazu u sklopu gašenja dopisništava HRT-a.

 - HRT je u sklopu Programa restrukturiranja donio i odluku o gašenju nekih dopisništava, potom su raspisani natječaji za odabir video novinara. Dio kolega izabran je na tim natječajima te će nastaviti raditi kao dopisnici. Kao posljedica gašenja stvoreni su određeni viškovi broja zaposlenih. HRT odbacuje insinuacije koje je Jovev iznijela da „ovaj otkaz ima veze sa  njezinim prokazivanjem korupcije u vladajućoj stranci. HRT ističe kako je gđa Jovev upravo na HRT-u dobila priliku javno iznijeti svoje stavove i to u emisiji Nedjeljom u 2, javljaju s HRT-a.

>> Jasmina Jovev: Ne osjećam euforiju, ali sam zadovoljna

Komentara 140

EN
enigma898
12:43 13.06.2014.

To je bilo očekivano, ipak su tatini sinovi na vlasti nasljedili komunističke metode.

DU
Deleted user
13:10 13.06.2014.

za ljude koji proganjaju i članove obitelji ne treba imati milosti

KA
kafka
13:22 13.06.2014.

Što je potrebno da narod uzme 'vile u ruke'? Što je potrebno da narodu prekipi? Ovo je banda nesposobnih, bezosjećajnih sinova i kćeri komunjara, odnarođenih stranih sluga ... !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije