Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOPRAVLJIVI GRGO CRNKOVIĆ

Sudilo mu se zbog krvavih pljačke Fine i Zabe, a milijunske provale planirao je u Remetincu

26.08.2022.
u 15:11

Krvave pljačke Fine i Zabe počinjene su u Zagrebu u rujnu i listopadu 2005. i u tim brutalnim napadima ubijeni su zaštitari Sokol Marića Stipe Mušan  i Drago Renar te hrabri građanin Dragutin Golik

Komentara 8

Avatar Kajimalima
Kajimalima
18:49 26.08.2022.

U buksu do kraja života! I one koji su ih pustili na slobodu nakon 3 ubojstva osuditi na dugotrajnu kaznu zatvora za ubojstvo i pomaganje u ubojstvu.

SI
siny
16:22 26.08.2022.

Da imamo funkcionalno sudstvo i zakon, onda ne bi bio "svako malo u Crnoj kronici", vec iz resetaka do kraja zivota. Kako je uopce moguce da ubojica seta slobodno?

DQ
Dq
16:13 26.08.2022.

3 ubijena i evo njega za par godina na slobodi. Ako još neko pogine ili strada, zna se na koju adresu ide odštetni zahtjev. USAmetri takve neutraliziraju, jer nema svrhe hraniti ih , a ni puštati na slobodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?