Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjedočila Manda Kvaternik

Suđenje Tomaševiću: 'Bratova žena sve je lagala i izmislila'

Suđenje - Alojz Tomašević
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/5
30.04.2019.
u 10:26

– Prijetila je meni i bratu, prozivala ga zbog ljubavnice te rekla da će mu oči iskopati...

Nastavljeno je suđenje Alojzu Tomaševiću, županu Požeško-slavonske županije, kojeg se tereti za obiteljsko nasilje i ozljeđivanje supruge Mare.

Tomaševićeva sestra Manda Kvaternik svjedočila je na općinskom sudu u Slavonskom Brodu te ustvrdila kako je Mara Tomašević sve izmislila i lagala. 

– Ne mogu reći da sam je vidjela plavu i izudaranu. Ja nisam vidjela, ali da je mene provocirala – jest, a i njemu je svašta govorila. Zašto me nije zvala ako je bila izudarana. Također, prijetila je meni i bratu, prozivala ga zbog ljubavnice te rekla da će mu oči iskopati. Spominjala je i pištolj, a sve se dogodilo dva tjedna prije izbora za Alojzov drugi mandat – kazala je Kvaternik, piše N1.

Video – Hrvatski političari koji su se spominjali u seks-aferama

Ništa od toga nije prijavila jer ju je, kaže, bilo strah. Dodala je i da joj se Mara Tomašević nikada nije obratila za pomoć te da nije primijetila da njezin brat i njegova supruga imaju problema.

Mara Tomašević također joj je postavila nekoliko pitanja i ustvrdila da Manda Kvaternik ne govori istinu. Pitala ju je koliko je puta dolazila k njima miriti ih, na što je Manda Kvaternik rekla da nije nikad. Mara Tomašević ponovila je da to nije istina te pitala Mandu Kvaternik vjeruje li u Boga. No sud je to zabranio.

Komentara 4

TM
trade_mark
11:45 30.04.2019.

"...(Mara Tomašević) pitala Mandu Kvaternik vjeruje li u Boga?" Naravno da ne. Ona vjeruje u institucije, i vjeruje da će te institucije odraditi svoj posao. Što znači da vjeruje da se njenom bratu ništa neće dogoditi i da će još dugo, dugo godina biti uhljebljen i primati lovu glupana koji plaćaju porez.

SM
san.martino
13:17 30.04.2019.

Lazes!

MA
maltez
13:19 30.04.2019.

Pa da. Što nije njoj došla po pomoć. Pa ona bi joj sigurno pomogla . Institucije i tako ništa ne rade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije