Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije odgovorio ništa

Studenti vrijeđali bivšeg šefa CIA-e Davida Petraeusa

petraeus  (1)
YouTube screenshot
12.09.2013.
u 11:12

Podsjetimo, umirovljeni general David Petraeus podnio je ostavku na mjesto šefa CIA-e u studenom prošle godine kao razlog navodeći izvanbračnu aferu. Služio je u Iraku i Afganistanu

Studenti su dobacivali prostote i verbalno maltretirali bivšeg šefa CIA-e, umirovljenog generala Davida Petraeusa koji je nedavno počeo predavati na njujorškom gradskom sveučilištu (The City University of New York), piše Military Times.

U videu koji je objavljen na YouTubeu prikazano je kako pored Petraeusa hoda skupina studenata koja ga agresivno vrijeđa.

Krv je svuda po tebi, mogu je namirisati, vikao je jedan od studenta.

Petraeus koji je služio u Iraku i Afganistanu tijekom provokacija nije odgovorio ništa.

Podsjetimo, David Petraeus podnio je ostavku na mjesto šefa CIA-e u studenom prošle godine kao razlog navodeći izvanbračnu aferu. FBI je otkrio dokaze o vezi Davida Petraeusa i američke časnice Paule Broadwell pregledavajući Petraeusovu elektroničku poštu nakon što se pojavila sumnja da bi Broadwell mogla imati pristup tajnim podacima. No Petraeus je tvrdio da nikad nije odavao takve podatke jer su mu oni uvijek bili svetinja.  

>> 'Nisam odavao povjerljive informacije P. Broadwell'  

>> Nova žrtva skandala: Pao agent FBI-a koji je istraživao Petraeusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije