Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.01.2014. u 12:00

Ovo je presedan zato što ozbiljni hrvatski mediji nikada do sada nisu govorili o ljubavnicama političara. Je li to novi trend?

Baš kada sam planirao kritizirati HTV što tako mlako prati zavodničke brige francuskog predsjednika Françoisa Hollandea, urednik subotnjeg Dnevnika Stipe Alfier počastio nas je pravom domaćom ljubavnom poslasticom. Glavni su akteri ove ljubavno-političke priče sve agilniji glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić Vaso i predsjednik države Ivo Josipović. Nekako bi bilo logično da je bivši obavještajac Brkić putem svojih veza iskopao neke sočne ljubavne priče o predsjedniku i pustio ih u javnost. Ali nije, nego se dogodilo nešto posve neuobičajeno.

Ničim izazvan, glavni tajnik HDZ-a (pogledati i njegov intervju u subotnjem VL-u) požalio se kako predsjednik Josipović putem svojih medijskih veza plasira informacije da on ima ljubavnicu. Ozbiljni hrvatski mediji nikada do sada nisu pisali o nevjerama političara, a pogotovo je bilo nezamislivo da političari izazivaju vraga i sami spominju ljubavnice. Nitko do sada nije mogao ni zamisliti da bi se ovakva priča mogla probiti u prime time na javnoj televiziji.

Je li to neki novi trend u hrvatskom medijskom prostoru ili je možda riječ o suptilnoj najavi kakva će biti kampanja na skorim predsjedničkim i parlamentarnim izborima? Ne bih se iznenadio da nakon Vasine navodne avanture počnu odjedanput curiti informacije i o nekim drugim ljubavnicama. Možda je ovo neka skrivena poruka predsjedniku Josipoviću i premijeru Milanoviću? Netko bi zbog ljubavnog mogao završiti u Bermudskom trokutu. Sve je moguće. Nadam se samo kako će hrvatski mediji zadržati razinu te da nećemo opet umjesto finih erotskih priča gledati vulgarnu političku pornografiju.

PLUS

Taj Linićev pomoćnik Branko Šegon uistinu ima razgranate veze. Dnevnik HTV-a otkriva nam da je pomogao i kontroverznom Reni Sinovčiću.

MINUS

Inače rastrošni HTV opet štedi na pogrešnim mjestima. Nije poslao novinara da prati prve dane Josipa Perkovića u njemačkom zatvoru.

>> Želite da vas nešto pokrene? Obavezno pogledajte suze iz Sunje

Ključne riječi

Komentara 7

TA
tatatata1
12:05 27.01.2014.

HTV mora narodu baciti kost da se ne priča o PLANU 21 i uskoro 400 000 nezaposlenih

DU
Deleted user
12:59 27.01.2014.

hahaha...barem će dosadna politika biti malo zabavnija

AR
arjavas
14:12 27.01.2014.

Valjkda je već jedamput dosta tog Perkovića . Ako se utvrdi krivica biti će osuđen ako ne biti će oslobođen . Imamo dosta turskoih spunaca , netreba nam još slijedeći nastavak i naše ,.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije