Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRAVE NERED

Štakori preplavili sjedište policije, ušli u sobu s dokazima: 'Jedu našu marihuanu. Svi su napušeni'

London: Po tek izgra?enom Olimpijskom naselju tr?e štakori
Jeff Moore/PRESS ASSOCIATION
13.03.2024.
u 16:12

"Ne možete reći da cijenite svoje zaposlneike, a u isto vrijeme ih puštati da rade u neprihvatljivim uvjetima", rekla je šefica policije

"Štakori jedu našu marihuanu. Svi su napušeni", požalila se Anne Kirkpatrick, šefica policije New Orleansa u ponedjeljak na gradskom odboru. Glodavci su ušli u sobu s dokazima i prave nered. Kako pišu američki mediji, problemi nisu samo u toj prostoriji, žohara i štakora ima po cijeloj zgradi, a zaposlenici pronalaze štakorski izmet i po radnim stolovima. 

U zgradi ne rade ni klima uređaji, a ni dizala ne voze, prenosi CBS News. "Ne možete reći da cijenite svoje zaposlenike, a u isto vrijeme ih puštati da rade u neprihvatljivim uvjetima", dodala je Kirkpatrick na odboru.

Članovi odbora glasali su da se odobri najam nove zgrade u koju bi se policija smjestila. Najam na 10 godina stajat će 670.000 dolara na mjesec, što je i dalje jeftinije nego 30 milijuna dolara koliko bi stajalo da se ide u popravak trenutnog sjedišta. Ako prijedlog zaživi, policija bi mogla bez štakora mogla biti do ljeta. 

FOTOGALERIJA Iz nje je pokradeno sve što je imalo vrijednost: Od ponosa Đakova ostali su samo zidovi i šuma na krovu
London: Po tek izgra?enom Olimpijskom naselju tr?e štakori
1/65

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
marcellus
18:57 13.03.2024.

Haha da štakori pojeli... nije murija preprodala

BU
burza
21:48 13.03.2024.

Kod njih jedu marihuanu a kod nas u Zagrebu glodu smece kad ga Tomasevic ne cisti

IV
ivica.vranjic
21:46 13.03.2024.

Jedu i smiju se ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije