Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Srušio se u centru Rijeke i umro

Hitna pomoć
Borna Filić/PIXSELL
19.06.2019.
u 16:46

Djelatnici hitne službe pokušali su osobu reanimirati, no nažalost nije bilo pomoći i mogla se samo konstatirati smrt, rekli su iz PU primorsko goranske

U centru Rijeke, na Trgu bana Josipa Jelačića, prolaznici su oko 14:30 pronašli tijelo nepoznate osobe kako nepomično leži na tlu. Odmah su pozvali policiju i Hitnu pomoć koja ju je pokušala reanimirati, ali neuspješno. Uzrok smrti 76-godišnjaka je za sada nepoznat.

- Po dolasku policije utvrđeno je kako se radi o osobi starije životne dobi (76), kojoj je pozlilo te se srušila na tlo. Djelatnici hitne službe pokušali su osobu reanimirati, no nažalost nije bilo pomoći i mogla se samo konstatirati smrt- rekli su iz PU primorsko goranske, a prenosi 24 sata.

Ključne riječi

Komentara 2

VO
vorda400
18:20 19.06.2019.

Uzrok smrti nepoznat?da nisu urok bacili na njega? nitko ne vidi kakvo je vrijeme vani ili su ovi novinari u bunkeru pa ne kuže kakva je sparina vani

TI
Tirano
05:50 20.06.2019.

Ubod komarca sa 75 let!? Vani zna biti pakao, a ovi zovu penziće raditi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije