Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacija u Švedskoj

Srpski kriminalac ubijen u Stockholmu - pucali mu u glavu pred ženom i djetetom

Ilustracija
Foto: TT NEWS AGENCY/REUTERS/PIXSELL
22.08.2019.
u 08:43

Švedski mediji također pišu kako je Todorović dobro poznat tamošnjoj policiji te da likvidacija ima veze s pljačkama i ubojstvima većeg broja zločinaca

Višestruko osuđivani kriminalac Saša Todorović (55) iz Srbije likvidiran je u ponedjeljak navečer u Stockholmu ispred butika, piše Klix.ba.

Švedski mediji navode da je upucan u glavu pred suprugom i djetetom. Ubojice su ga pričekale kad je iz trgovine krenuo prema kući te je ostao mrtav na licu mjesta, piše Telegraf.

Švedski mediji također pišu kako je Todorović dobro poznat tamošnjoj policiji te da likvidacija ima veze s pljačkama i ubojstvima većeg broja zločinaca. 

Beograđanin je u Švedskoj odgovarao za desetak kaznenih djela, a njegovo ime se prethodnih godina navodilo kao ključno u nekoliko opsežnih istraga o krijumčarenju droge. Posljednjih godina bavio se ugostiteljstvom i radio distribuciju povrća s jednim od najpoznatijih pljačkaša u Švedskoj.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Forest Trump
Forest Trump
11:26 22.08.2019.

Dobar posao u Švedskoj !

Avatar maxist
maxist
12:42 22.08.2019.

...a i ovi su dovukli svoje krasne običaje u mirnu zemlju.....

MA
marli
10:10 22.08.2019.

Švedska i Njemačka pune balkanskog kriminalnog đ... a

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije