Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uspjeh u Vukovaru

Srđan Milaković: Čovjek koji je pobijedio SDSS

Srđan Milaković
24.05.2017.
u 09:40

Mislim kako je u mojoj pobjedi u izboru za dogradonačelnika presudio moj radi u zadnjih 8-9 godina, ali i prepoznatljivost, kaže Srđan Milaković

Uz Ivana Penavu (HDZ), koji je pomeo konkurenciju u izboru za gradonačelnika, pobjednik lokalnih izbora u Vukovaru je svakako Srđan Milaković. Potpredsjednik Demokratskog saveza Srba (DSS) pobijedio je u trci za dogradonačelnika Vukovara, a s listom DSS-a ušao je i u Gradsko vijeće. Pobjeda mu je još draža kada se zna da je Milaković nekada bio član SDSS-a kojega je sada pobijedio i doveo do toga da su, kako je rekao, „na koljenima“. Dovoljno je reći kako su mnogi smatrali da će poslije ovih lokalnih izbora Milaković biti politički mrtav.

- Mislim kako je u mojoj pobjedi u izboru za dogradonačelnika presudio moj radi u zadnjih 8-9 godina, ali i prepoznatljivost. Pomogla mi je i loša kadrovska politika i nerad konkurenata što je zapravo sve posljedica stanja u SDSS-u koje me je i otjeralo iz te stranke, rekao je Milaković

Podsjeća i kako je uz sve probleme na koje je nailazio izbornu kampanju financirao iz vlastitih sredstava i osobno po cijele dane bio na terenu s građanima.

- Ovaj moj rezultat sada je i velika prilika za mnoge koji se svih ovih godina iz straha nisu smjeli usprotiviti SDSS-u i njihovoj mašineriji na terenu. Iz moga osobnog iskustva ja mogu reći kako ta mašineriju nisam vidio. Bez ikakve mašinerije DSS ima dogradonačelnika i dva gradska vijećnika dok je SDSS ostvario najlošiji rezultat ikada i ima također vijećnika. Njihov poraz je još bolniji kada se zna da je nositelj liste bio Vojislav Stanimirović, rekao je Milaković.

Najavljuje kako će u svome daljem radu nastaviti raditi u korist pripadnika srpske nacionalne manjine i na tome da budu vidljiviji i prisutniji u gradu. Očekuje i kvalitetniju suradnju s Penavom kao i skoro ponovno aktualiziranje pitanja dvojezičnih ploča u Vukovaru. U isto vrijeme kaže i kako će od ovih izbora u Vukovaru mnogo toga biti drugačije te da je pred SDSS-om teško razdoblje.

Komentara 5

Avatar whitesox
whitesox
11:18 24.05.2017.

Bravo!pupavac i stanimirović u normalnoj državi bi trebali biti u zatvoru!prvi zbog Tesla banke a drugi zbog ratnih zločina!zbog takvog ponašanja smo još na Balkanu!

NI
Nik123
10:36 24.05.2017.

Je li moguce da ce i Srbi napokon doci pameti i maknuti Pupovca?

CI
cicibela
11:26 24.05.2017.

Čestitke g. Milakoviću! Vjerujem da Vam nije bilo lako pobjediti umreženu hobotnicu etno biznismena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije