Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbijenica Bandiću

Hasanbegović: 'Tito nije ni imenovan na referendumu'

Zlatko Hasanbegović
Luka Stanzl/PIXSELL
23.05.2017.
u 15:14

Zlatko Hasanbegović odbacio je prijedlog Milana Bandića da se o Titovu trgu u Zagrebu odlučuje na referendumu

Bivši član HDZ-a Zlatko Hasanbegović je odgovorio na pitanje je li mu prihvatljiva ideja da o promjeni imena Trga maršala Tita odluče građani na referendumu, piše Tportal.

- Naravno da nije jer nije ni imenovan na referendumu, rekao je Hasanbegović.

Lista Brune Esih, na čijoj se našao i Hasanbegović, ostvarila je veliki uspjeh osvojivši pet vijećničkih mandata na lokalnim izborima

. Njihovi glasovi mogli bi biti presudni pri sklapanju većine koja bi pružala podršku Milanu Bandiću pa je već počelo nadigravanje.

Zlatko Hasanbegović
1/12

Podsjećamo, već tijekom izborne noći Hasanbegović je promjenu imena Trga maršala Tita postavio kao uvjet za bilo kakvu suradnju. 

Komentara 172

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
15:39 23.05.2017.

Bandić očito ne shvaća da nije dovoljno oprati ruke i prebaciti stvar na referendum, nego da se on, ako hoće podršku, mora izjasniti da je civilizacijski i psihološki dosegao razinu da je njemu osobno neprihvatljivo veličanje masovnog poremećenog ubojice kakav je bio Tito. Ja se osobno grozim mogućnosti da mi gradom upravlja osoba koja ni na takvoj osnovnoj humanističkoj razini ne razlikuje dobro od zla. Kako itko može očekivati da će Bandić imati ikakav osjećaj za bilo koga od svojih sugrađana, ako nema osjećaj srama i pijeteta za desetke tisuća svojih sugrađana kojima je Tito likvidirao članove obitelji?

MA
Marko1337
15:43 23.05.2017.

Esih i Hasanbegović bi se trebali prije odreći svog imena nego da podrže jednog od najgorih svjetskih zločinaca, monstruma tita.

Avatar arhaika
arhaika
15:45 23.05.2017.

treba maknuti sve simbole komunistickog zlocinackog rezima, a ponajprije ime diktatora JBT. Bravo za nase suvereniste: Brunu, Zlatka, Glasnovica..Konacno cu imati za koga glasovati na nac razini.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije