Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Je li u pravu?

Šokirala se hlačicama za bebe u trgovini: 'To je odvratno, seksualiziraju djecu'

Primark
Foto: Sophie Duval/Press Association/PIXSELL
16.01.2018.
u 16:20

Djeca su nevina i takvom bi trebala i ostati - poručuje šokirana 23-godišnjakinja

Jedna žena iz Engleske ostala je šokirana kratkim hlačicama za bebe koje je vidjela na prodaju u trgovini.

Žena (23) koja je željela ostati anonimna smatra da traper-hlačice koje se prodaju u Primarku u Bristolu, a namijenjene su bebama starima do tri mjeseca, seksualiziraju djecu. Da hlačice nisu primjerene djeci tog naraštaja s njom se, tvrdi, slažu i prijatelji i obitelji.

- Jednostavno mislim da su bolesne. Što su u Primarku mislili? - zapitala se nezadovoljnica, koja je hlačice između ostalog nazvala i odvratnima.

- Djeca su nevina i takvom bi trebala i ostati - poručuje, prenosi Bristol Post.

Međutim, neki se ne slažu s njezinim stavom o ovim hlačicama.

- Žena koja misli da one hlačice iz Primarka seksualiziraju djecu treba prestati misliti da su bebe seksi. Puštanje djece da budu nevina znači da ih treba pustiti da nose odjeću, a da ih ljudi ne osuđuju. Što je s djecom koja ljeti trče po parkovima u pelenama, jesu li i ona seksualizirana? - pitala se jedna tviterašica.

Pogledajte i galeriju fotografija koje su nas nasmijale, ali i šokirale - najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Primark
1/30

Komentara 1

DO
domxerex
00:31 17.01.2018.

Nisam siguran jesam li vidio prave "hlaćice" ali sam već primjetio kako mediji senzibiliziraju javnost na pedofilne sadržaje i polako ih pokušavaju prikazati normalnima. Žalim gospon novinar, ako je tvoj šef ili urednik pedofil ne moram i ja reći da je to normalno. NE moraš ni ti jer imaš slobodu otići raditi negdje drugdje ali bi ga ustvari trebao optužiti za sve ono za što optužuješ normalne heterseksualne vjernike. Da te sexualno zlostavlja, da trpiš buling zbog prijetnje otkazom, da nemaš normalne uvjete rada i slično. Izvoli izbori se za svoja prava a ne nas normalnu većinu optuživati da smo nastrani i zastarjeli i ispradavati s našim normalnim moralom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije