Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronašli tijelo?

Slovenska policija psima i helikopterima traga za slavnim pokerašem milijunašem

 Johannes Strassmann
Foto: Facebook-profil
27.06.2014.
u 21:09

Strassman je zadnji put viđen 21. lipnja u Ljubljani. Ondje je doputovao da bi se našao s nekim prijateljima koje je učio pokeru

Jedan od najboljih njemačkih, ali i europskih pokeraša Johannes Strassmann (29) nestao je prije tjedan dana u Ljubljani, a kako bi ga pronašla slovenska policija ovih je dana angažirala i pse tragače te helikoptere.

Strassman je zadnji put viđen 21. lipnja u Ljubljani. Ondje je doputovao da bi se našao s nekim prijateljima koje je učio pokeru. Portal PokerNews objavio je da je njemački pokeraš u samo jednom tjednu ovoga mjeseca zaradio 200 tisuća eura. Nakon vijesti o nestanku, njegovi prijatelji pokrenuli su potragu na Facebooku gdje je Nace Panić objavio da je policija počela češljati šumu pored Ljubljane. Potraga je usmjerena u tom pravcu nakon što je tragačima koji su u njoj zazivali Strassmanna netko odgovorio: ''Tu sam. Gladan sam'' i potom nestao, piše Poker listing.

Potraga je u međuvremenu proširena i na područje oko Nove Gorice koje je od Ljubljane udaljeno 100 kilometara. Dok najbliži očekuju vijesti o nestalom milijunašu, u rijeci Ljubljanici danas je pronađeno tijelo muškarca čiji identitet policija zasad nije potvrdila.

- Pronašli smo tijelo mlađeg muškarca, ali ne možemo potvrditi da je riječ o Johannesu Strassmanu sve dok ne obavimo DNK test, a on će biti gotov za 24 do 48 sati - kazao je slovenski policajac Vinko Stojnsek.

>>Američki senator McCain igrao poker tijekom rasprave o Siriji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije