Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor Plenkoviću

Škare Ožbolt: Plenković priprema koaliciju HDZ-a i Bandićeve stranke

Zagreb: Vesna Škare Ožbolt na Zrinjevcu održala konferenciju za medije
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
28.04.2021.
u 10:54

Vesna Škare Ožbolt reagirala je na jučerašnji Plenkovićev napad na nju i Miroslava Škoru koje je premijer ocijenio izmišljenim kandidatima s ciljem da se oslabi HDZ-ova Davora Filipovića.

Nezavisna kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt ustvrdila je da premijer Andrej Plenković svojim napadima na konkurentske kandidate u Zagrebu priprema teren za koaliciju HDZ-a sa strankom Milana Bandića 365.

Zanimljivo joj je da Plenković ne napada Jelenu Pavičić Vukičević (365) pa joj se nameće, kaže, logično pitanje - nije li Davor Filipović alibi kandidat za Jelenu P. Vukičević?

"Plenković je ovakvim napadom poručio građanima da mu je u postojećoj koaliciji sasvim dobro i da je misli nastaviti s 365 i u idućem mandatu", istaknula je Škare Ožbolt u odgovoru na Plenkovićeve napade.
Poručuje Plenkoviću da je svjesno propustio reći da je HDZ-ov kandidat - Filipović, zajedno s kandidatkinjom stranke Milana Bandića - Pavičić Vukičević, suodgovoran za kaotično stanje u kojem se grad Zagreb danas nalazi. 

"Davor Filipović je, zajedno s lokalnim HDZ-om, do samog kraja ostao u čvrstoj koaliciji s Milanom Bandićem i strankom 365. Svojim djelovanjem u Skupštini i glasanjem za svaku odluku gradonačelnika Bandića osobno je pridonio stanju u kakvom se nalazi Zagreb. Tako je to i s kandidatkinjom 365, Jelenom Pavičić Vukičević", ističe Škare Ožbolt.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar southman
southman
11:08 28.04.2021.

Vesna Škare Botox.

FA
fajlpz
12:22 28.04.2021.

Vesna Škare bez Botox.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije