Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dragan Marković Palma

Skandal trese Srbiju: Vučićev koalicijski partner optužen za podvođenje djevojčica

Beograd: Predizborni skup koalicije SPS-JS u sportskom centru Tašmajdan
Foto: A.K./ATAImages/PIXSELL
1/2
20.04.2021.
u 17:39

Poslije tih optužbi oglasio se i Marković tvrdeći da je sve laž

Predsjednik Jedinstvene Srbije i zastupnik u Skupštini Dragan Marković Palma, koji je kao gradonačelnik Jagodine posjećivao i Zagreb, u središtu je skandala koji potresa Srbiju. Njega je zaštićeni anonimni svjedok, koji je radio u jednom hotelu, optužio da podvodi maloljetnice.

– U tom hotelu nakon raznoraznih zabava na kojima su pjevale naše estradne zvijezde, taksijem iz Beograda, posredništvom raznih likova, dovožene su djevojčice. Po mojoj slobodnoj procjeni, imale su između 15 i 18 godina. Ljudi koji su dolazili s njim bili su njegovi koalicijski i poslovni partneri. Znalo se da poslije takvih zabava te djevojčice idu s njim ili s njima. Uglavnom je to bilo nakon što se te djevojčice napilo – rekao je ovaj bivši zaposlenik hotela.

Poslije tih optužbi oglasio se i Marković tvrdeći da je sve laž te se samoinicijativno javio u Više javno tužiteljstvo u Jagodini zahtijevajući da se cijeli proces što prije rasvijetli. Najavio je i da će protiv osoba koje su ga optužile podnijeti kaznene prijave. Uz to je na svome Facebook-profilu obznanio ime i objavio fotografije zaštićenoga svjedoka.

VIDEO: Plenković o Berošu: Branit ću ga u Saboru, oporba će izgubiti i 12. inicijativu za opoziv

Komentara 4

DU
Deleted user
18:25 20.04.2021.

Ma nemre biti!!! Pripadnik nebeskog naroda takvo što ne bi nikada učinio... To je vatikanski- njemačko-američko-ustaška belosvetska zavera...

BF
bf23
20:26 20.04.2021.

Političarima općenito nije strana ljubav prema piletini, sjetimo se samo one aferice u Osijeku o kojoj se neobično brzo prestalo pisati...bilo je tu u igri sudaca,političara,sportaša,poduzetnika....

Avatar Matteo1200
Matteo1200
00:16 21.04.2021.

Turski geni rade svoje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije