Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Sjećanje na Olivera - najvažniji trenuci njegova života na jednom mjestu

Naslovnica
03.08.2018.
u 00:01

Spomenar: Na jednom smo mjestu okupili najvažnije trenutke iz života, karijere i s posljednjeg oproštaja od velikoga glazbenika i čovjeka...

Znamo da si neponovljiv i da si veći i od huma, to ti je rekla ova vala. Nisi bio samo glazbenik nego i velik čovjek. Neka ti je laka velolučka gruda, na ovom kutku zemlje okrenutom moru. Neka ti je mirno more! Adio, kapetane! – emotivno su se od Olivera Dragojevića na njegovu posljednjem počivalištu oprostili okupljeni na velolučkom mjesnom groblju, na kojemu nikad prije, a vjerojatno i nikada više neće biti viđen takav ispraćaj.

Morski vuk ispraćen je uz pjesmu klape Ošjak iz Vele Luke, koja se ponovno okupila samo kako bi ispratila svog dobrog prijatelja. Kada je Stjepan Hauser zasvirao “Galeb i ja”, svima su krenule suze na oči. Uz obitelj, suprugu Vesnu, sinove Dina, Damira i Davora te rodbinu i mnogobrojne prijatelje i štovatelje, mještane, na velolučkom groblju od Olivera su se oprostili i Gibonni, Dino Rađa, Ivica Šurjak, Tomislav Mrduljaš i mnogi drugi.     

Pogledajte video - Ispraćaj Olivera Dragojevića u Vela Luci

A u proteklih godinu dana, otkad je obolio, obitelj mu je bila najveća snaga. Bolest nije skrivao od javnosti, naprotiv, priču koja se poput munje proširila novinarskim kuloarima odmah je osobno potvrdio.

No o bolesti nije htio lamentirati. Uz njega su se u splitskoj bolnici izmjenjivali supruga i sinovi koji kažu da se do kraja nije predavao te kako je umro miran. Nekoliko dana prije nego što je otišao priznao je da nije mogao ni naslutiti koliko ga ljudi vole. A voljeli su ga puno više nego što je on, tako skroman, uopće slutio. 


Naslovnica
1/47

Na jednom smo mjestu okupili najvažnije trenutke iz života, karijere i s posljednjeg oproštaja od velikoga glazbenika i čovjeka - Olivera Dragojevića. Sve to pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od petka ili u našem e-izdanju!

Ne propustite i druge teme:

>>Fra Bonaventura Duda na putu prema blaženiku

>>Tri izraelska F-16 nadlijetat će proslavu Oluje

>>Ispod Tuđmanova parka u Zagrebu dva tunela i garaža za 400 automobila

>>Zoran Mamić: Bjelica će Dinamu vratiti pobjednički mentalitet   

Ključne riječi

Komentara 6

KR
kruti221
08:55 03.08.2018.

čul sam iz visokih&povjerljivih izvora da bude i pupavac u jednom od ovih aviona, izraelci su dofurali jedan dvosjed specijalno za njega i brišući let iznad knina!!!!

Avatar Idler 3
Idler 3
20:06 02.08.2018.

Ma se pet al nemrem dočekat nedjelju i prelet iznad tvrđave vu Kninu...od jutra bum pred ekranom....žal mi je sam kaj nebum mogel vidjet face "od nekih" >;-))

MU
mulag
07:58 03.08.2018.

F16 ima se moze se, samo pitanje je do kad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije