Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ZAGREBAČKOM PODSUSEDU

Širi se snimka napada na beskućnika: 'Bilo ih je sedmorica, nisam se mogao obraniti'

screenshot 24 sata
13.04.2021.
u 19:23

Na snimci se vidi kako dvojica mladića maltretiraju Febu, jedan ga gura te on pada na tlo, a vidi se i treći mladić te se čuje glas četvrtog, koji sve snima mobitelom

Društvenim mrežama kruži snimka napada na beskućnika Febu ispred trgovine u centru zagrebačkog Podsuseda.

Na snimci se vidi kako dvojica mladića maltretiraju Febu, jedan ga gura te on pada na tlo, a vidi se i treći mladić te se čuje glas četvrtog, koji sve snima mobitelom, pišu 24 sata.

– Daj se makni, ja gledam svoj posao – rekao je beskućnik mladiću dok u rukama nosi kartonsku kutiju punu folija.

U tom trenutku drugi mladić, inače maloljetnik, grubo odguruje Febu te on pada na tlo s kutijom.

– Ajde još jednom reci za mamu nešto - dobacio mu je uz psovku. Mladić koji sve snimka rekao im je da prestanu s time što rade i da idu. Kasnije je jedan od napadača pomogao Febi pokupiti stvari.

Febo je pak ispričao kako ničime nije isporvocirao napad.

– Bilo ih je sedmorica. Nije mene nitko udario, samo su me gurnuli. Pokušao sam se obraniti, ali bilo ih je previše. Prije toga su razbijali flaše u parkiću, glavu si režem ako nisu imali deset boca pelinkovca – ispričao je za 24 sata Marijan Majcelić (58) zvani Febo. Dodao je i kako je mladiće otjerao jedan stariji čovjek koji je naišao šetajući psa.

Pojasnio je i da je nosio veliku kartonsku kutiju jer ga je zaposlenica obližnjega kioska zamolila da je baci u smeće.

Dva mladića koji su sudjelovali u napadu poslije su se za to ispričali na društvenoj mreži. I drugi je napisao da se kaje zbog svega te da je spreman javno se ispričati, a dodao je i da ga roditelji nisu tako odgojili.

 

Komentara 9

Avatar Zzzz
Zzzz
20:01 13.04.2021.

To je svakodnevna pojava u Zagrebu samo što druge slučajeve nitko nije snimio, nije to ništa dečki se malo zabavljaju. Serbus Zagreb moj, ti se nemaš sramit kaj.

MT
mel_torme
20:19 13.04.2021.

Pa neće valjda napasti jačeg od sebe kada ih se u društvu sustavno uči da se uvijek napada slabije i nezaštićenije. Pi*ke

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
20:07 13.04.2021.

Hapsi, procesuiraj, osudi...Sto je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije