Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Sin Ane Vuković (74) priveden zbog sumnje da ju je ubio zbog stana

split
Miranda Cikotić/PIXSELL
10.02.2010.
u 15:23

Ana Vuković ubijena je s dva metka u prsa u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu. Policija je dva tjedna kasnije privela njezina 46-godišnjeg sina Damira.

Dva tjedna poslije ubojstva Ane Vuković (74) s dva hica u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu, priveden je njezin sin Damir Vuković (46). Iako on to niječe, policija tvrdi da ima čvrst dokaz – otisak prsta u kupaonici jer on nije dolazio u taj stan.

Ubijenu Anu Vuković u kadi je pronašao pripadnik GSS-a, poslije dojave dvojice sinova o nestanku. Nađena je bez donjeg rublja, čime se istragu htjelo odvesti u pogrešnu smjeru. Stan pripada sestri njezina supruga koja živi u Francuskoj, a Ana Vuković provjetravala ga je.

Živjela je u Savskoj ulici sa sinovima, a poslije isteka ugovora o uzdržavanju taj je stan trebao pripasti Damiru, što mu je, sumnja se, i bio motiv. On nema alibi, a poligrafski nije ispitan jer je bio pijan i stoga nepodoban.

Ključne riječi

Komentara 4

MP
mparac3
18:03 10.02.2010.

OTKAD\' JE TO UBOJSTVO RODITELJA U HRVATSKOJ ZLOCIN? Molim da mi odgovore ministar unutarnjih poslova i(li) ministar pravosudja. Za \"nagradu\" cu im dati informacije o nekoliko ubojstava roditelja.... Lahko me je naci - neka kontaktiraju Vecernji list......

OB
-obrisani-
17:34 10.02.2010.

U zatvor dozivotno. Baciti kljuc. Ne hraniti. Nikakve socijale, ruckovi dva puta na dan i druge pizdarije. Zatvor tipa Goli Otok. Rad, red, a hranu ak si sami nadju i naprave.

OB
-obrisani-
17:50 10.02.2010.

Intimno si u drugu ruku uvijek postavljam pitanje kako je moguce da sin napadne majku. Djeca roditelje i slicno. Da li su u jednu ruku roditelji djelomicno krivi za cinjenicu da djeca postanu sebicna, sama sebi dostatna, da se sluzee kriminalnim ponasanjem koje ne preza ni pred cim. Laz, pa cak i ubistvo vlastitih roditelja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije