Naslovnica Vijesti Hrvatska

Sin Ane Vuković (74) priveden zbog sumnje da ju je ubio zbog stana

Ana Vuković ubijena je s dva metka u prsa u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu. Policija je dva tjedna kasnije privela njezina 46-godišnjeg sina Damira.
10. veljače 2010. u 15:23 4 komentara 6 prikaza
split
Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL

Dva tjedna poslije ubojstva Ane Vuković (74) s dva hica u stanu u Vinkovačkoj ulici u Splitu, priveden je njezin sin Damir Vuković (46). Iako on to niječe, policija tvrdi da ima čvrst dokaz – otisak prsta u kupaonici jer on nije dolazio u taj stan.

Ubijenu Anu Vuković u kadi je pronašao pripadnik GSS-a, poslije dojave dvojice sinova o nestanku. Nađena je bez donjeg rublja, čime se istragu htjelo odvesti u pogrešnu smjeru. Stan pripada sestri njezina supruga koja živi u Francuskoj, a Ana Vuković provjetravala ga je.

Živjela je u Savskoj ulici sa sinovima, a poslije isteka ugovora o uzdržavanju taj je stan trebao pripasti Damiru, što mu je, sumnja se, i bio motiv. On nema alibi, a poligrafski nije ispitan jer je bio pijan i stoga nepodoban.

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
  • mparac3:

    OTKAD\' JE TO UBOJSTVO RODITELJA U HRVATSKOJ ZLOCIN? Molim da mi odgovore ministar unutarnjih poslova i(li) ministar pravosudja. Za \"nagradu\" cu im dati informacije o nekoliko ubojstava roditelja.... Lahko me je naci - neka kontaktiraju Vecernji list......

  • -obrisani-:

    U zatvor dozivotno. Baciti kljuc. Ne hraniti. Nikakve socijale, ruckovi dva puta na dan i druge pizdarije. Zatvor tipa Goli Otok. Rad, red, a hranu ak si sami nadju i naprave.

  • -obrisani-:

    Intimno si u drugu ruku uvijek postavljam pitanje kako je moguce da sin napadne majku. Djeca roditelje i slicno. Da li su u jednu ruku roditelji djelomicno krivi za cinjenicu da djeca postanu sebicna, sama sebi dostatna, da se sluze ... prikaži još!e kriminalnim ponasanjem koje ne preza ni pred cim. Laz, pa cak i ubistvo vlastitih roditelja.