Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne nasjedajte!

"Šibicari" oteli 300 kuna naivnoj Zagrepčanki

novac
27.05.2010.
u 14:48

Zaustavili su je na Schlosserovim stubama i izazvali da pogodi gdje se nalazi kuglica. Kad je pogriješila, izazvali su je da za dodatne kune pokuša ponovno pa joj ukrali novac.

ZAGREB - Trojica nepoznatih muškaraca opljačkala su naivnu A. A. (45) u srijedu u 13 sati kad je sama hodala Schlosserovim stubama. Dok se penjala prema Šalati “šibicari” su je zaustavili i predložili joj da za nekoliko desetaka kuna pogodi ispod koje se kutijice nalazi kuglica. Kad nije pogodila, izazvali su ju da za dodatan novac pokuša ponovno. Dok je vadila novac iz novčanika, jedan od muškaraca, od kojih je, doznajemo, dvojicu opisala kao starije, a jednog kao mlađeg srednjeg rasta, istrgnuo joj je iz ruku nekoliko stotina kuna i trojac je pobjegao.

Policija upozorava građane da ne nasjedaju na takve “igre na sreću” jer je jedini cilj “šibicara” prijevara.

Ključne riječi

Komentara 1

ME
mentos
06:06 28.05.2010.

Zalosno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije