Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRBNIŠTVO NAD SINOM

Severinin i ustavni predmet na koji se poziva njezina odvjetnica ipak se bitno razlikuju

26.01.2024.
u 16:36

U ustavnom predmetu bila su dva vještačenja s istim zaključkom, a usmeno je raspravljeno jedno, pa je i Ustavni sud potvrdio da nije nužno i drugo. U Severininu predmetu je jedno vještačenje, u kojem je sud ignorirao nejasnoće i bez rasprave presudio temeljem jasnog dijela mišljenja vještaka, što je bitna povreda zakona

Komentara 7

MI
miliša
17:25 26.01.2024.

Gospođa Vučković samo treba poštovati Zakon i propise i da još nešto platiti porez na svoje enormne zarade od koncerata.

LE
Levanto
17:03 26.01.2024.

Mislim da bi u Americi dobila zabranu pristupa.

MA
majeltomoguce
16:51 26.01.2024.

Seve shrvana posljednje dane skrbništva nad djetetom provodi tako što odlazi na koncert u drugu državu (ponovno i ponovno)? Dakle dal je na prvom mjestu dijete ili karijera? Sud očito gleda i takve stvari u ovakvim slučajevima ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije