Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE DA MU SE PRODULJI ISTRAŽNI ZATVOR

Šerif optužen za napad na policajce. Njega udario u glavu, nju u tijelo

PUZ/PIXSELL
06.10.2021.
u 09:02

U kolovozu je  bio uhićen na temelju europskog uhidbenog naloga jer je bio tražen zbog imovinskih delikata, a nakon što je uhićen poslije bijega, dok je bio u Remetincu, "zaradio" je još jednu optužnicu zbog krađe.

Šerif Hrustić (22), koji se prije koji mjesec "proslavio" bijegom iz policijske marice prilikom privođenja na ispitivanje, optužen je za prisilu prema službenoj osobi, a optužnicu je protiv njega podigao ODO Zagreb. Prema optužnici, tereti ga se da je 18. kolovoza oko 15,30 sati u Zagrebu pobjegao dok su ga policajci prevozili na ispitivanje u tužiteljstvo.

Kad se policijski kombi zaustavio kako bi Hrustić bio izveden, on je, kako se tereti, rukama koje su mu bile zavezane lisicama dok je izlazio iz kombija, jednog policajca udario u glavu, dok je policajku snažno udario tijelom te se pokušao istrgnut iz hvata u kojem ga je oboje policajaca držalo. Lisicama je pritisnuo zapešća policajca zbog čega ga je ovaj bio prisiljen pustiti pa je Hrustić pobjegao. Policajac je bio lakše ozlijeđen, a  Hrustić je nekoliko dana bježao prije nego što je uhićen i pritvoren. Tužiteljstvo u optužnici traži da mu se produlji istražni zatvor koji mu je određen zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja djela.

Inače, u kolovozu je  bio uhićen na temelju europskog uhidbenog naloga jer je bio tražen zbog imovinskih delikata, a nakon što je uhićen poslije bijega, dok je bio u Remetincu, "zaradio" je još jednu optužnicu zbog krađe. 

Komentara 8

IV
Ivano0505
10:01 06.10.2021.

vratite nam miliciju, od ove policije nema nista, milicija je jako dobro znala kako sa ovakvima, jedna provedena noc u policiju je bila kao 2 godine zatvora, obavijesni razgovori su trajali cijelu noc a od bubrega su iznosili samo sjecaanje..dozivotna dijaliza pa se ti usudi krasti I napadati organe reda I gonjenja..

KO
koriolis
12:27 06.10.2021.

Ovaj ima nesto jacu pigmentaciju,predugo bio na suncu.

GO
goran2hr
12:27 06.10.2021.

Feminizacija vojske i policije nije nešto dobro.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije