Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emanuel Macedo

Selenin brat: To što su uhvatili ubojicu ne umanjuje našu bol

'28.08.2012.,Split - Emanuele Mecado brat ubijene meksikanke  Selene Margarit Graciano Macedo, odlazi sa patalogije sa prepoznavanja sestre u drustvu prijatelja iz Francuske Photo:Tino Juric/PIXSELL'
Foto: 'Tino Juric/PIXSELL'
1/3
13.10.2012.
u 10:35

Bol će ostati u našim srcima cijeli život. Sada nam samo preostaje da naučimo živjeti s gubitkom najbolje kćeri, pune ljubavi i odgovornosti, i prekrasne sestre u svakom pogledu, rekao je Emanuel za Slobodnu Dalmaciju.

Emanuel Macedo, brat ubijene Selene Graciano Macedo na Marjanu za Slobodnu Dalmaciju je ispričao kako je osjetio zadovoljstvo nakon uhićenja Edija Mišića, koji je osumnjičen za ubojstvo.

Selenin ubojica rođen za nasilje – kolega iz škole: Prebio me k\'o vola

– U trenutku kad sam primio poziv i kada mi je rečeno da je jedna osoba uhićena, te da imaju dokaze koji upućuju na njega kao odgovornog za zločin, prva stvar koju sam osjetio bilo je zadovoljstvo zbog saznanja da je pravda ipak moguća. Međutim, činjenica da su uhvatili ubojicu ne mijenja ili umanjuje bol moje majke, ni moju, jer gubitak je nenadoknadiv i trajat će cijeli život, ali saznanje o uhićenju nam daje mir, da će ta osoba bez osjećaja platiti za ono što je učinila, a također nam ulijeva spokoj u srce činjenica da sada možemo zatvoriti ovo gorko poglavlje u našim životima – ispričao je Emanuel za Slobodnu.

Svađa ga odala:
 Susjeda čula da se Mišići raspravljaju oko ruksaka

– Tisuću puta sam se pitao koji bi razlog ta osoba mogla imati, jer nema razloga da se učini nažao nevinom čovjeku. Razmišljanje o motivu nam uzrokuje još više patnje, tako da sam sada samo ostao pri ideji da smo bili na krivom mjestu u krivo vrijeme. To se moglo dogoditi bilo kojem drugom momku ili djevojci, a, nažalost, moja sestra je bila žrtva. Razlog će ostati nepoznanica u našim životima dok ubojica ne odluči iznijeti istinu. (...) Bol će ostati u našim srcima cijeli život. Sada nam samo preostaje da naučimo živjeti s gubitkom najbolje kćeri, pune ljubavi i odgovornosti, i prekrasne sestre u svakom pogledu – rekao je Emanuel. 

Cijeli tekst čitajte ovdje

 

Komentara 3

PR
pramac
12:17 13.10.2012.

Ma da mu na živo oderu kožu i da ga po malo sjeckaju na komadiće,ništa im ne može umanjiti bol jer više nema njihove Selene i to im je najteže,pretužno.Nikakva kazna koju čovjek može smisliti ne može im donijeti osjećaj neke satisfakcije.

VA
vadis
14:44 13.10.2012.

Za teski kriminal teska kazna!!

ZA
zagorka
15:51 13.10.2012.

za mene je to tolko tužna priča da nesmijem pogledati njezinog brata a da me nešto ne stegne u grlu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije