Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SISAK

Sedam godina zatvora za pokušaj ubojstva sestre na spavanju

sud
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/4
03.04.2020.
u 15:25

Život djevojke, koja je zbog nanesenih ozljeda dobila i moždani udar, spašen je liječničkim naporima u sisačkoj bolnici.

38-godišnji Siščanin Amir B., koji je u travnju prošle godine na spavanju nožem pokušao ubiti svoju dvije godine stariju sestru, osuđen je na Županijskom sudu u Sisku na sedam godina zatvora zbog pokušaja teškog ubojstva.

Amir je proglašen krivim jer je 26. travnja 2019. oko 4,20 sati u stanu u Sisku, pod utjecajem alkohola od 2,21 promila i bijesan na sestru koju je kroz duže vrijeme fizički i verbalno napadao, a za što je i pravomoćno osuđivan, čekao da otac i sestra zaspu, te iskoristio trenutak kad su zaspali i s nožem u ruci krenuo u sestrinu sobu u cilju da ju usmrti.

Optuženik je s nožem ušao u sobu u kojoj je sestra spavala, došao do njena ležaja i nožem joj zadao ubodnu ranu lijeve strane vrata i ubodnu ranu u području lijeve lopatice te joj nanio po život opasne ozljede.

Život djevojke, koja je zbog nanesenih ozljeda dobila i moždani udar, spašen je liječničkim naporima u sisačkoj bolnici.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
17:01 03.04.2020.

a da ju je ubila sigurno bi dobila manje

RE
reborn
15:54 03.04.2020.

Grozno... Možda je već pripremio i škrinju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije