Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Evo tko je ona

Sandra Švaljek trgovala informacijama? Na scenu je gurnuo Sanader uz rame s Mudrinićem, jedan poziv Bandića promijenio sve

10.11.2022.
u 11:16

U javnom životu Švaljek se zapravo pojavila nakon što ju je bivši premijer Ivo Sanader 2008. imenovao potpredsjednicom Ekonomskog vijeća, kojem je sam predsjedavao. Tu je bila rame uz rame s Ivicom Mudrinićem, koji je bio drugi potpredsjednik Vijeća. To "Vijeće mudraca", kako su ga nazivali u medijima, već iduće godine prestaje s radom, nakon što je bivši premijer Sanader odbio plan koji je predložila Švaljek. Što se tiče ponude koja je stigla od Bandića, na kraju se ipak predomislila.

Komentara 15

NO
Nordik
16:45 10.11.2022.

Aktivirati Goli otok ili po potrebi neki veći. Ima robe.

Avatar southman
southman
12:15 10.11.2022.

Već 10 g. pišem da je ta žena jedna teška mutikaša. Napokon se i javno doznalo.

IC
ICCO
21:22 10.11.2022.

Nadprosječno ograničena i neuspješna. Ko stvorena za uhljehaenbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?