Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka kandidatu SDP-a

Sada se i HDZ uključio u "fight' Plenkovića i Milanovića kojeg zovu - Luzer

16.08.2019.
u 21:47

HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom', napisao je HDZ u statusu.

Nakon što su danas kandidat SDP-a za predsjednika RH Zoran Milanović i premijer Andrej Plenković odgovarali jedan drugome na temu oko sastavljanja lista za izbore, večeras se u prepirku putem Facebooka uključio i HDZ. 

Prije ove objave HDZ-a zadnji je poruku za Plenkovića imao Milanović. 

- Sve blijedi u srazu s cinizmom i prijezirom prema demokratskim normama kojima pršti Premijerova podsviješću bremenita doskočica. Otprilike - pazi koga STAVLJAŠ na liste, jer ću ti sve to pokupovati preko 'off shore' koalicijske hobotnice koja neumorno dela 365 dana u godini. Stvarno?', napisao je Zoran Milanović na svojem Facebooku

U nastavku donosimo cijeli odgovor HDZ-a: 

'Vođen geslom "važno je sudjelovati", Milanović svojom već uobičajenom manirom luzera kreće u rekordni, sedmi uzastopni izborni poraz!

Nakon što je vodio svoju stranku u porazima na lokalnim izborima 2013., europskim 2013. i 2014., parlamentarnim 2015. i 2016., kao i u porazu Ive Josipovića na predsjedničkim izborima, Luzer Milanović djeluje kao da želi dobiti drugu priliku kako bi čestitao Kolindi Grabar-Kitarović na pobjedi - za što 2015. nije imao hrabrosti i pristojnosti, u skladu sa svojim sloganom!

Njegovi pokušaji da vlastite frustracije radi čitavog niza odlazaka svojih dojučerašnjih kolega iz SDP-a sanira tako da njihov prelazak pripiše HDZ-u, jednostavno neće i ne mogu proći. Pogotovo zato što jer u Klub HDZ-a nitko nije došao, a unatoč tome što je troje zastupnika s naše liste svojevoljno odlučilo otići u oporbu, HDZ drži stabilnu većinu te rješava probleme i nered koje su Luzer Milanović i njegova odabrana družina s katastrofalnim rezultatima ostavili za sobom', napisao je HDZ u statusu. 

Komentara 29

IS
istinaizlike
22:00 16.08.2019.

Ma naravno, nisu oni HDZ-ovi, oni su Bandićevi, samo automatski dižu ruke za HDZ.....

Avatar mr.sc.Vaso
mr.sc.Vaso
22:22 16.08.2019.

stranka kojoj se sudi da je zločinačka organizacija, stranka koja je u zadnje tri godine potjerala 250.000 ljudi iz Hrvatske, stranka koju vodi čovjek koji je anemičan po potrebi...kaže nekome da je luzer...strava

Avatar Jablan1
Jablan1
22:11 16.08.2019.

Milanovic i Plenkovic dva brata svjtonazorska odrasla po staklenim zvonom partije....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije