Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Rekordnih 91,44 posto za Josipovića, Pićanci očekuju pomoć

rockwool
arhiva vl
12.01.2010.
u 11:31

Prije prvog kruga glasovanja Pićanci su bili pozvali u goste sve predsjedničke kandidate zbog nesuglasica između tvornice Rockwool, Zelenih i Općine Pićan.

Još prije prvog kruga glasovanja Pićanci su bili pozvali u goste sve predsjedničke kandidate zbog nesuglasica između tvornice Rockwool, Zelenih i Općine Pićan.

- Pozivu se bio odazvao samo gospodin Jurčević koji je posjetio Pićan, a tadašnji kandidat Ivo Josipović bio se opravdao da ne može doći - sjeća se načelnik Općine Pićan Ivan Franković.

Da je tadašnji kandidat Ivo Josipović znao da će upravo u Pićnu dobiti najviše glasova za predsjednika Hrvatske, možda bi još u prvom krugu našao vremena za Pićance.

- Naravno da ćemo pozvati predsjednika Josipovića opet u goste. Tada ćemo ga upoznati s problemima stanovnika zbog rada tvornice Rockwool koja i danas praši. Nadamo da se će nam predsjednik nekako pomoći da tvornica prestane zagađivati i ugrožavati zdravlje i kakvoću života stanovnika tog dijela Istre - kazao nam je načelnik općine u kojoj je Ivo Josipović dobio čak 91,44 posto glasova birača u drugom krugu.

 

Komentara 1

OB
-obrisani-
19:37 12.01.2010.

I Jugoslavija bi se posramila ovakvih rezultata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije