Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutina

Rekorder vikenda Makedonac kod Popovače projurio 246 km/h!

Presretac
ilustracija
30.06.2014.
u 14:22

Kažnjen je novčanom kaznom od 3.000 kuna uz izricanje zaštitne mjere zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole B kategorije u RH u trajanju od 12 mjeseci

Policijski službenici Postaje prometne policije Kutina ovoga su vikenda presretačem utvrdili četiri prekršaja prekoračenja najveće dopuštene brzine na autocesti za više od 50 km/h. 
Riječ je o državljanima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Njemačke. Rekorder vikenda bio je državljanin Makedonije koji je u poslijepodnevnim satima u subotu, 28. lipnja zaustavljen kod Popovače sa brzinom od 246 km/h, a kretao se u smjeru Zagreba upravljajući osobnim automobilom marke BMW. Kažnjen je novčanom kaznom od 3.000 kuna, uz izricanje zaštitne mjere zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole B kategorije u RH u trajanju od 12 mjeseci.

Uhvaćen je i vozač motocikla, državljanin Srbije, koji je isti prekršaj počinio u petak, dana 27. lipnja u prijepodnevnim satima, kada je zaustavljen oko Novske pri brzini od 233 km/h. Kretao se u smjeru Slavonskog Broda upravljajući motociklom marke Suzuki. Istom kaznom su kažnjeni i ostali počinitelji prekršaja.

>> Ova brutalna reklama za sigurnu vožnju ne smije se emitirati prije 21 sat

Komentara 1

AN
ančica
21:21 30.06.2014.

čovijek sjeko zavoj preko 100 km/h, uletio u moju traku ,odvalio, rasturio mi retrovizor.......dobro da je bio samo retrovizor, inače odosmo prijateljica i ja u 1,80 spod zemljice rajske.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije