Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Majčinski osjećaji

Rekli su da joj je beba mrtva i dali joj tablete za pobačaj, a onda se dogodilo čudo

Majci rekli da joj je beba mrtva, ona nije vjerovala
Foto: Facebook
1/4
05.03.2014.
u 19:00

"Govorila sam ženi koja mi je radila ultrazvuk sve što se dogodilo, a ona je onda stala i pogledala me sva u šoku. Rekla je "beba je živa"", ispričala je 36-godišnja Hazel Wiggins

Hazel Wiggins (36) iz Engleske dijelile su samo sekunde od uzimanja tableta za pobačaj, nakon što su joj liječnici rekli kako je njezina beba, nažalost, mrtva. Ispričala je kako su joj nakon 30 sekundi ultrazvuka rekli kako bebi ne kuca srce. "Pitala sam ih "Jeste li sigurni? Niste mi dugo gledali trbuh", a liječnica mi je rekla "Da, sto posto sam sigurna". Otišla sam kući u krevet i plakala dan i noć", ispričala je.

Nakon nekoliko dana Hazel je došla u bolnicu kako bi krenula s terapijom tableta za abortus, a rekla je kako je duboko u sebi imala osjećaj da je dijete još uvijek živo pa nije mogla popiti tablete, piše Mirror.co.uk. "Neprestano su mi govorili da moram uzeti tablete i ja sam rekla da ne želim. Rekla sam im da želim još jedan ultrazvuk", rekla je Hazel koja je bila uporna sve dok liječnici nisu popustili.

"Govorila sam ženi koja mi je radila ultrazvuk sve što se dogodilo, a ona je onda stala i pogledala me sva u šoku. Rekla je: "Beba je živa"".

Malena Amelia rodila se 13. siječnja s jetrima i crijevima izvan tijela, a ima i respiratornih problema, no, njezino stanje se popravlja iz dana u dan. Bolnica se ispričala zbog pogreške, a slučaj malene Amelie uveo je promjene kod ultrazvuka trudnica. Ako prvi ultrazvuk pokaže da dijete nije živo, majka se šalje na još jedan ultrazvuk.

>> Bebi uklonili tumor na mozgu, a ono što su pronašli u njemu šokiralo je liječnike!

Foto: Facebook/ Naš potok

Ključne riječi

Komentara 2

DJ
djurdjica1
10:05 07.03.2014.

Pravi borac, samo tako malena...

DU
Deleted user
20:05 05.03.2014.

Srecom se dogodilo u Engleskoj. Jer sad bi bilo tone komentara o neznalicama koji glumataju doktore u nasim bolnicama, da je vise platila mozda bi imala pravi pregled........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije