Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavili sken putovnice

Ravnateljstvo policije otkrilo da novinar The Suna laže: Evidentirali smo ga u Tovarniku

Sken putovnice  Emilea Pierrea Ghessena
Foto: MUP RH
1/4
05.12.2015.
u 22:40

Hrvatska granična policija evidentirala je Emilea Pierrea Ghessena 23. studenoga 2015. u 14,10 sati na željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik pri ulasku u Republiku Hrvatsku,

Ravnateljstvo policije oštro je demantiralo dio teksta objavljenog na web portalu britanskog lista The Sun - u kojem se navodi kako je novinar toga lista prošao kroz Hrvatsku, a da nad njim ni u jednom trenutku hrvatska policija nije obavila graničnu kontrolu - ističući da je riječ o neistinitim i zlonamjernim tvrdnjama.

Riječ je o neistinitim i netočnim tvrdnjama, jer je hrvatska granična policija evidentirala Emilea Pierrea Ghessena 23. studenoga 2015. u 14,10 sati na željezničkom graničnom prijelazu Tovarnik pri ulasku u Republiku Hrvatsku, dok ga je dan kasnije, 24. studenoga u 17,20 sati evidentirala na aerodromskom graničnom prijelazu Zagreb (ZL Pleso) na izlazu iz Hrvatske, navodi se u priopćenju Ministarstva unutarnjih poslova RH.

>> Ranko Ostojić: 'Svaki teroristički čin, bio on u BiH ili bilo gdje drugdje, napad je i na naš život'

 "Kao dokaz tome objavljujemo i sken putovnice napravljen prilikom granične kontrole. Za svaku je osudu iznošenje ovakvih neistinitih i zlonamjernih tvrdnji, kojima se nanosi šteta ne samo ugledu hrvatske policije, nego i Republici Hrvatskoj prikazujući ju nesigurnom zemljom", naveo je  MUP RH u demantiju, objavljenom na svojim internetskim stranicama.

Komentara 28

Avatar d-ano
d-ano
22:52 05.12.2015.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,englezi su oduvjek bili losi lazovi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

BA
Banirat
23:50 05.12.2015.

Isto smece kao i News of the World koji je Murdoch bio prisiljen zatvoriti , The Sun je za citstelje u Engleskoj kojima je IQ manji od broja cipela na nogama. Hrvatska treba pokrenuti postupak pred sudom, traziti da platelate globu i objave ispriku na naslovnici.

DH
dalibor.hren
07:48 06.12.2015.

Sad bi svakog engleskog novinara pri dolasku u Hrvatsku trebalo zatvoriti na pet dana tak da pokvareni engleski šljam bude siguran da su evidentirani!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije