Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG MINORNE ŠTETE

Ravnateljica istukla curicu (6). Majka snimila u strahu da joj nitko neće vjerovati: 'Udarala ju je s mržnjom'

Foto: Screenshot
1/3
03.05.2021.
u 13:04

Policija Clewistona i Odjel za djecu i obitelji potvrdili su medijima da istražuju slučaj.

Američku javnost zgrozio je video u kojem ravnateljica osnovne škole na Floridi Melissa Carter drvenom daščicom udara 6-godišnju djevojčicu, a spomenutu snimku snimila je i objavila majka djevojčice. 

– Mržnja s kojom je udarala moju kćer... ja nikad nisam udarila svoju kćer – istaknula je majka 6-godišnje djevojčice za američke medije. 

Ravnateljica je išla kazniti djevojčicu zbog navodne štete u vrijednosti od 50 dolara (312 kn) koju je učinila računalu. Majka, čiji identitet nije poznat, pozvana je u školu 13. travnja. No, umjesto da plati štetu, poslali su je u ured ravnateljice gdje je našla svoje dijete s ravnateljicom i školskom tajnicom. 

Vrlo brzo shvatila je kako nema kamera i da je mora snimiti jer joj inače nitko drugi neće vjerovati. Naime, čini se kako majka ne govori dobro engleski. 

 

– Nitko mi ne bi vjerovao. Žrtvovala sam svoju kćer kako bi svi drugi roditelji shvatili što se događa u školi – ustvrdila je. 

Kasnije tog dana odvela je kćer liječniku kako bi mogli dokumentirati ozljede prouzročene drvenom daščicom. 

– Dobit ću pravdu za svoju kći – obećala je majka. 

Policija Clewistona i Odjel za djecu i obitelji potvrdili su medijima da istražuju slučaj.  Odvjetnik obitelji Bret Provinsky ustvrdio je kako državno odvjetništvo u ovom trenutku istražuje ima li dovoljno dokaza za podizanje optužnice protiv ravnateljice. 

– Dijete je prestrašeno. Osjeća se ranjivo – naveo je Provinsky. 

Ključne riječi

Komentara 17

IP
info_punkt
13:48 03.05.2021.

Zanimljiva i nadasve prirodna situacija. Direktorica joj mlati kćer, a ona grozinčavo traži mobitel kako bi to snimala... snuff?

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:11 03.05.2021.

Trebala je mama uzet ovu dasku ravnateljici i dobro ju nakefat s njom...

DU
Deleted user
14:02 03.05.2021.

Zamislite situaciju da je jedna bijela ravnateljica to napravila crnom djetetu..... Amerika bi gorila a u Europi bi leftardi organizirali proteste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije