Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO

Nijemac htio fotografirati prometnu u Frankfurtu s više mrtvih, sad ga čeka golema kazna

fenix-magazin.de
03.05.2021.
u 12:22

Glasnogovornik policije rekao je da je situacija bila dramatična, a kad su vidjeli da vozač pokušava fotografirati mjesto nesreće, policajci su ga zaustavili, izveli iz automobila i odveli ga do tijela poginulog muškarca

Stravična nesreća dogodila se u nedjelju navečer, malo prije 22 sata, u blizini Zračne luke Frankfurt, na autocesti A3 u smjeru Kölna.

Vozač kamiona udario je u dva vozila koja su zbog kvara stajala na zaustavnom traku. Jedan je muškarac preminuo na mjestu nesreće, a teško ozlijeđena žena preminula je malo kasnije u bolnici. U bolnici se nalazi i treća osoba koja je zadobila ozljede u nesreći, piše Fenix-magazin.de.

Glasnogovornik policije u Frankfurtu tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak nije mogao objasniti zbog čega je došlo do nesreće, odnosno zašto je kamion udario u dva vozila koja su stajala na zaustavnom traku na autocesti A3.

Usred svog tog užasa, vozač koji je prolazio svojim vozilom pokušao je fotografirati nesreću. Glasnogovornik policije rekao je da je situacija bila dramatična, a kad su vidjeli da vozač pokušava fotografirati mjesto nesreće, policajci su ga zaustavili, izveli iz automobila i odveli do tijela poginulog muškarca.

Htjeli su mu jasno dati do znanja da takvi prizori ne bi trebali biti na mobitelu, pogotovo ih ne bi trebalo pokazivati drugima ili još gore, stavljati na društvene mreže. Vozača koji je htio fotografirati mjesto nesreće čeka stroga kazna.

Komentara 11

YU
YugoGVXnostalgiCharger
19:35 03.05.2021.

Treba uslikati svaku nesreću i prikazati u javnosti, neka kojekakvi idioti vide posljedice za..bancije u prometu. Zamisli, sadržaj nije za javnost, a stradali u ratu se mogu prikazivati jer je rat strahota a promet nije. The billana.

DU
Deleted user
14:00 03.05.2021.

Sećam se prije par godina na Jelcu pred Ljevakom: žena leži na podu nakon infarkta, liječnik i medicinska setra se bore za njen život a oko njih 50-tak idiota sa mobitelima i snimaju! A policije nigdje... Sutra je pisalo da je preminula...

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
12:39 03.05.2021.

ima i kod nas puno takvih klošara,baš sam prije neki dan vidio kako jedan radnik vodovoda prekinuo posao i pokušao uslikati/snimiti u daljini policijski očevid,vjerovatno u nadi za 500 kuna od lešinara iz 24sata a neću nikad zaboraviti naslovnicu izz 24sata od prije 10ak godina kada su slučajno naišli na tešku prometnu i stigli prije hitnih službi i slikali mrtvaca iz velike blizine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije