Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident u Zadru

Ravnatelj o žigosanju: To je bila samo dječja igra, nije riječ o posebno teškom djelu

Zadar: Djevojčica koju je žigosao kolega
Foto: Zadarski list
07.02.2019.
u 14:37

Obični zagrijani upaljač naslonio je jednoj učenici na rame i jednom učeniku na vrat, rekao je ravnatelj

Slučaja u kojemu je učenik zadarske Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole užarenim vrhom upaljača u obliku slova U opekao školsku kolegicu i kolegu istražuju policija i prosvjetna inspekcija, dok je ravnatelj škole u izjavi medijima kazao kako su mu na razrednom sastanku rekli da je sve bila tek "dječja igra".

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u četvrtak je izvijestilo da je u zadarsku školu uputilo prosvjetnu inspekciju, dok je lokalna policija potvrdila da se uključila u slučaj. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, a ozljede koje su zadobile dvije maloljetne osobe kvalificirane su kao lakše, kažu u policiji.

Fotografija: Zadarski list

Načelnik zadarske krim-policije Boro Mršić potvrdio je na konferenciji za novinare kako se "stručna služba škole uključila pravovremeno" te da će po okončanju istraživanja o svemu obavijestiti Centar za socijalni rad i nadležno državno odvjetništvo. Dodao je da je policija obavijest o događaju zaprimila od medija.

Ravnatelj Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole Zadar Jozo Dragić za N1 je prokomentirao kako nije riječ o "posebno teškom djelu", dodavši da je u srijedu nakon događaja pozvao cijeli razred, uključujući i počinitelja te da su mu rekli da je to bila "samo dječja igra".

Ravnatelj: Užareni upaljač prislonio učenici na rame i učeniku na vrat 

"Obični zagrijani upaljač naslonio je jednoj učenici na rame i jednom učeniku na vrat. Ja sam njemu odmah pojasnio da će biti sankcioniran po pravilniku, oni su inzistirali da im ne treba liječnik niti, ne daj Bože policija, nego su se vratili u razred", rekao je ravnatelj za N1.

Potvrdio je da je u učionici u tom trenutku bila i razrednica od koje je zatražio službeno izvješće te dodao da će se danas u školi održati razredno i nastavničko vijeće.

Kako prenose mediji, otac djevojke rekao je kako se "čudi da nitko iz škole nije zvao policiju ili hitnu pomoć".

Ključne riječi

Komentara 26

ZV
Zvjerko
15:58 07.02.2019.

Jeli taj ravnatelj još uvijek ravnatelj?

Avatar Crocrodil
Crocrodil
15:44 07.02.2019.

Mediji pred izbore opet ustašiziraju i fašiziraju Hrvatsku. Treba aktivirat ljevicu, a ne da samo onaniraju po društvenim mrežama.

IP
info_punkt
15:31 07.02.2019.

hahaha, sve luđe od luđeg... dječja igra? bo bi mu ja sve po spisku, da je moja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije