Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP

Rajko Ostojić zadužen za pregovore s HNS-om oko lokalnih izbora

SDP i HNS
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
09.03.2017.
u 12:58

SDP i HNS pregovaraju oko eventualnog zajedničkog izlaska na lokalne izbore i podrške HNS-ovoj kandidatkinji Anki Mrak-Taritaš

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić od sinoć više nije i predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a. Ta organizacija sada ima novog v.d. predsjednika, a riječ je o dosadašnjem potpredsjedniku organizacije Saši Molanu.

Molan, glavni tajnik stranke Zvane Brumnić, član Predsjedništva Ivo Jelušić te potpredsjednik SDP-a Rajko Ostojić osobe su koje će idućih dana voditi i pregovore s HNS-om oko eventualnog zajedničkog izlaska na lokalne izbore i podrške HNS-ovoj kandidatkinji Anki Mrak-Taritaš.

>> O Deklaraciji SDP-a oglasio se i Ivan Vrdoljak

>> Lokalni izbori prilika su za naizmjenično uključivanje žena na liste kao i za EP

Komentara 6

TW
TWITOIST
13:53 09.03.2017.

Cega je on ono kupio 34 komada,kad je imao Francuske konsultante iz susjedne drzave.

Avatar juricamesko
juricamesko
14:50 09.03.2017.

sad ce se sigurno dogovoriti kad je Rajko imenovan za pregovaraca..mos misliti

SI
siskic
22:30 09.03.2017.

bože dragi našto spade sdp-e. užas jedan. neprepoznatljuva stranka bez okusa i mirisa. ako pod hitno ne izaberu novo vodstvo, nestati će s političke scene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije