Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kroz tri godine

Pusić: Vlada je pronašla rješenje za proračunski deficit

Vesna Pusić
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
27.01.2014.
u 18:58

– Još se radi, ali pronašli smo rješenje kako taj deficit postupno smanjiti kroz sljedeće tri godine – rekla je Pusić

Potpredsjednica Vlade Vesna Pusić rekla je kako je Vlada pronašla rješenje za proračunski deficit, ali da nije riječ ni o kakvom poreznom opterećenju za građane ili gospodarstvo. No, nije htjela precizirati o kakvom se točno rješenju radi, piše HRT.

– Još se radi, ali pronašli smo rješenje kako taj deficit postupno smanjiti kroz sljedeće tri godine, rekla je Pusić uoči sutrašnjeg predstavljanja Vladinih mjera za smanjenje proračunskog deficita u Bruxellesu.

Pusić je istaknula kako ni jednoj zemlji pa tako ni Hrvatskoj nisu u cilju novi porezi, već otvaranje prostora za prihode, zaradu i otvaranje novih tvrtki.

>> Ukine li se II. stup, a svi zaposleni nastave uplaćivati 5%, bit će to novi porez na plaću

Komentara 18

Avatar imotska115
imotska115
19:04 27.01.2014.

Vlada je pronasla formulu da je voda mokra, stvarno su kreteni.

KA
kafka
19:21 27.01.2014.

Vjerojatno će nacionalizirati građane i prodavati ih na licitaciji. . Naravno vlastitu krv, tj. državnu birokraciju i zaposlenike u agencijama neće dirati.

DH
dalibor.hren
20:21 27.01.2014.

Koje tri godine, potpredsjednice? Ideš ti prije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije