Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTITAR OTPUŠTEN

Prva dama Brazila u odjeći skočila u vodu da spasi svog psa

Marcela Temer
screenshot/youtube
09.05.2018.
u 11:44

Dok je sa sinom šetala parkom njezin pas Picoly, pasmine Jack Russell završio je u jezeru nastojeći se održati na površini. Vidjevši ga kako se muči, bivša tridesetčeverogodišnja kraljica ljepote u odjeći se bacila za njim u vodu.

Prva dama Brazila Marcela Temer bez razmišljanja je odjevena skočila u jezero ispred predsjedničke palače da bi spasila svojeg psa, što je rezultiralo nizom posprdnih komentara i šala na račun njezina nepopularnog supruga na društvenim mrežama. 

Dok je sa sinom šetala parkom njezin pas Picoly, pasmine Jack Russell završio je u jezeru nastojeći se održati na površini. Vidjevši ga kako se muči, bivša tridesetčeverogodišnja kraljica ljepote u odjeći se bacila za njim u vodu.

Incident se dogodio 22. travnja, no o njemu su novine izvijestile u ponedjeljak navečer. Odmah je postao predmet zabave i šala među korisnicima društvenih mreža. 

Michel Temer (77) jedan je od najomraženijih predsjednika koje je Brazil ikada imao, pa je lijevo orijentirani bloger Leonardo Stoppa napisao da je Marcela Temer psa spasila jer je "on jedini preostali Temerov pristaša". 

Jose Simao je tvitao: "Marcelin se pas pokušao ubiti jer više nije mogao podnijeti Temera".

Protiv brazilskoga predsjednika pokrenute su brojne istrage zbog korupcije, često ga u karikaturama prikazuju kao grofa Drakulu, a na meti je kritika i zbog toga što je od svoje mlade supruge stariji 43 godine.

Navodno je agent iz osiguranja koji je odbio pomoći psu u nevolji, dobio otkaz.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije