Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masakr

Provladine snage ubile 39, a ranile više od 200 prosvjednika

Jemen
REUTERS
18.03.2011.
u 15:20

Režimske su snage iz kuća blizu Sveučilišnog trga otvorile vatru na prosvjednike koji traže ostavku predsjednika Alija Abdulaha Saleha

Za protuvladinih prosvjeda u jemenskoj prijestolnici Sani poginulo je 39 osoba, a više od 200 ih je ranjeno, tvrde očevici i medicinski radnici.

Režimske su snage iz kuća blizu Sveučilišnog trga otvorile vatru na prosvjednike koji traže ostavku predsjednika Alija Abdulaha Saleha.

– Nekim prosvjednicima ozlijeđeni su glava, vrat i prsa – izjavili su zdravstveni radnici, prenosi agencija AFP. Na Sveučilišnom trgu u Sani nekoliko tisuća ljudi okuplja se od 21. veljače tražeći odlazak predsjednika Saleha, koji je na čelu države od 1978. godine.

Jemenski predsjednik Saleh najavio je uvođenje izvanrednog stanja.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
16:56 18.03.2011.

jel vidis gadafi kako se to radi

OB
-obrisani-
10:56 19.03.2011.

Gde je Amerika I UN sada???? Sto nesto ne kazu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije